Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Νεκρή δίπλα στην κόρη της για τρεις ημέρες


>> ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ
Νεκρή εδώ και τρεις μέρες μέσα στο ίδιο της το σπίτι, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, ήταν 62χρονη ηλικιωμένη, ο θάνατος της οποίας προήλθε μάλλον από παθολογικά αίτια.
Η άτυχη γυναίκα που είχε σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, ζούσε μόνη της μαζί με την κόρη της, η οποία επίσης παρακολουθούταν από το κέντρο ψυχικής υγείας, εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο τις τρεις τελευταίες ημέρες δεν είχαν δώσει κανένα σημείο επικοινωνίας με τους γείτονες, γεγονός που έβαλε σε υποψίες τους περίοικους, οι οποίοι από φόβο κάλεσαν το αστυνομικό τμήμα της Καλαμωτής.
Μόλις έφθασαν στο σημείο οι Αστυνομικοί και παραβιάζοντας την είσοδο της οικείας, είδαν την 62χρονη γυναίκα νεκρή στο πάτωμα, στο χώρο του καθιστικού και δίπλα στον καναπέ την ψυχολογικά διαταραγμένη κόρη τη, να βλέπει τηλεόραση, η οποία έδειχνε να μην είχε καταλάβει το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Αμέσως οι άνδρες του Α.Τ Καλαμωτής, κάλεσαν τον γιατρό ο οποίος απλά διαπίστωσε το θάνατό της και απέκλεισε αμέσως το ενδεχόμενο οποιασδήποτε εγληματικής ενέργειας, δεδομένου ότι η νεκρή γυναίκα δεν έφερε κάποιο τραύμα ή κάποια ένδειξη που οδηγούσε στο ενδεχόμενο της δολοφονίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη της άτυχης γυναίκας, μεταφέρθηκε με ευθύνη της πρόνοιας στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο της Χίου, όπου και παραμένει μέχρι στιγμής, έως ότου βρεθούν οι πλησιέστεροι συγγενείς που θα αποφασίσουν για την πορεία της κοπέλας.

kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου