Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Στρώθηκε ο χώρος στάθμευσης της τάφρου του φρουρίου Χίου,με λάσπη!

Διαβάσαμε χτες ένα άρθρο σε ένα χιώτικο Blog και χαρήκαμε πάρα πολύ,ΣΤΡΩΘΗΚΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΧΙΟΥ,ήταν ο τίτλος.Είπαμε επιτέλους αύριο θα πάμε στις δουλειές μας χωρίς να χρειαστεί να σπάσουμε το αυτοκίνητο μας και όταν θα βρέξει δεν θα τσαλαβουτάμε στις λάσπες.Την χαρά μας την μεγάλωσε κι ο ενθουσιασμός του αρθρογράφου :
Με πολύ απλές και αυτονόητες κινήσεις , ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης, φαίνεται να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας . Σήμερα λοιπόν, Κυριακή 9 Ιανουαρίου ,από το πρωϊ , γκρέηντερ, οδοστρωτήρες και εργάτες , έπιασαν δουλειά στην Τάφρο του Κάστρου , στρώνοντας με χώμα τον χώρο στάθμευσης των οχημάτων . Αυτός ο χώρος ως γνωστόν, ήταν γεμάτος λακούβες , που την χειμερινή περίοδο με τις βροχές , δημιουργεί προβλήματα σε οχήματα, οδηγούς και επιβάτες . Επομένως αυτή η επίστρωση που έγινε , είναι προς την σωστή κατεύθυνση . Πρέπει όμως να δοθεί μια λύση μόνιμη ή μεγάλης διάρκειας , χωρίς η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων να στέκεται εμπόδιο στην επίλυση προβλημάτων του Χιώτη πολίτη

(πηγή :http://fyllasiliasnews.blogspot.com/2011/01/blog-post_5624.html?spref=fb)
Σήμερα λοιπόν πήγαμε να δούμε την νέα μέρα.Πράγματι κάτι είχε αλλάξει αλλά ΟΧΙ προς το καλό αλλά προς το κακό!Όλα αυτά χωρίς να βρέξει,που να έβρεχε κιόλας?
Ένα βούρκο,μια λάσπη ήταν αδύνατον να περπατήσει άνθρωπος και τα αυτοκίνητα μέσα στη λάσπη σαν να συμμετείχαν σε Παρίσι-Ντακάρ.



Μέχρι και οι γύρω δρόμοι είχαν λερωθεί από τα υπολείμματα λάσπης των αυτοκινήτων.
Δεν μπορούμε να αναφέρομαι τα σχόλια των οδηγών,διότι όλος ο κόσμος έβριζε.
Λασπωμένοι άνθρωποι πήγαιναν στις δουλειές τους και όλα αυτά μετά από "απλές,αυτονόητες κινήσεις".


Ας αφήσουν λοιπόν οι κύριοι που διοικούν αυτόν τον τόπο τις κινήσεις εντυπωσιασμού και ταυτόχρονα τα παπαγαλάκια να σταματήσουν τους ύμνους και να ασχοληθούν σοβαρά με την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών της Χίου!


Απορούμε αυτός που επινόησε την συγκεκριμένη "επίστρωση" τι είχε στο μυαλό του να κάνει!
Απορούμε ακόμα και με αυτούς που διαφημίζουν τα έργα των αρχών,δεν βλέπουν τι γίνεται?
Δεν φτάνει που έχουμε ένα μνημείο για πάρκινγκ αλλά ακόμα και σε αυτό δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδη αξιοπρέπεια!Το θέλουμε πάρκινγκ,να είναι πάρκινγκ όχι λασπότοπος και βούρκος και μάλιστα χωρίς να βρέξει!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου