Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Χώρος συγκέντρωσης όλων των παράνομων και εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στον Κάμπο?

ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΙΔΙΚΟ"
Την αντίθεση του στην μετατροπή του «Παπαντελίδικου» κτήματος στην οδό Χρήστου, σε χώρο συγκέντρωσης όλων των παράνομων και εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, εκφράζει ο Φιλοπρόοδος όμιλος Κάμπου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη του Ομίλου, υπενθυμίζουν στο  νυν δήμαρχο ότι είχαν κάνει αγώνα επί δημαρχίας Βρουλή, για να καθαρίσει ο χώρος, ο οποίος μάλιστα δεν ανήκει ακόμα στο Δήμο αφού εκκρεμεί δικαστική διαμάχη με το νοσοκομείο.
Όπως λέει ο κ. Ζαννίκος, αφήνοντας αιχμές μάλιστα για το νέο δήμαρχο που θα πρέπει να συνεχίσει να έχει ευαισθησίες και μετά τις εκλογές, «ο δήμος δεν πρέπει να δίνει το παράδειγμα βιασμού του περιβάλλοντος και της ιστορίας του Κάμπου, αντιθέτως θα πρέπει να βοηθήσει προκειμένου να διατηρηθεί η αρχιτεκτονική και η μοναδική φυσιογνωμία του Κάμπου για να μετατραπεί σε πόλο έλξης επισκεπτών.
Μάλιστα στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΦΟΚ επεσήμανε ότι ο Όμιλος σε περίπτωση που η δημοτική αρχή δεν εισακούσει το αίτημα τους οι Καμπούσοι θα είναι έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις.
tvpatrida.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ
Είμαστε καλά?θέλουμε υποτίθεται να αναπτύξουμε τον Κάμπο και θα κάνουμε παρκινγκ-χωματερη αυτοκινήτων μέσα στον Κάμπο?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου