Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

MΠΑΙΝΕΙ...ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ Η AEROGENESIS ΣΤΗ ΧΙΟ

Με ανταγωνιστικές τιμές και απογευματινές πτήσεις από και προς την Αθήνα μπαίνει στον αεροπορικό χάρτη η εταιρεία Aerogenesis Air services.
Οι πτήσεις της εταιρείας ξεκινούν στις 15 Ιουλίου και θα εκτελούνται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο με αναχώρηση στις 17.00 από Αθήνα για Χίο και στις 18.30 από Χίο για Αθήνα ενώ την Κυριακή το αεροπλάνο της Aerogenesis, τύπου Avro 112 θέσεων,  θα φεύγει από το ΕΛ.Βενιζέλος στις 18.45 και από το αεροδρόμιο Όμηρος στις 20.10 με τη διάρκεια του ταξιδιού να κυμαίνεται στη μισή ώρα. Όσον αφορά τις τιμές αυτές σύμφωνα με τον πράκτορα τους στη Χίο, Λ.Παντελιά θα είναι μέχρι και 40% φθηνότερες από τις τιμές που αυτή τη στιγμή έχει η Ολυμπιακή, που σημαίνει ότι η πιο ακριβή τιμή του εισιτηρίου από Αθήνα για Χίο δεν θα ξεπερνά τα 120€ ενώ από Χίο για Αθήνα η ακριβότερη θα είναι 100€.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν τα εισιτήρια τους τόσο από την ιστοσελίδα της εταιρείας
http://www.aerogenesis.net ή από το Αίπος Travel στην Λεωφόρο Αιγαίου 32. Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να έρθουν στο νησί μας εκπρόσωποι της εταιρείας που θα προχωρήσουν στην παρουσίαση των στόχων και του προφίλ των εταιρειών, με την εκδήλωση να διοργανώνεται από την περιφερειακή ενότητα Χίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της μιας και οι κινήσεις του αντιπεριφερειάρχη Κ.Γανιάρη συνέβαλαν, ούτος ώστε να έρθει η Aerogenesis στη Χίο.
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου