Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Σύλληψη 2 νεαρών για κατοχή – καλλιέργεια ινδικής κάνναβης

>> Στον Αντεισαγγελέα και οι 2 Συνελήφθησαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 22 και  25 ετών για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη στις 23:30μ.μ. συνελήφθη ο πρώτος γιατί κατόπιν αξιολόγησης πληροφορίας βρέθηκε να  κατέχει  μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη μεικτού βάρους 2 γρ και στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς σε δασική περιοχή όπου είχε φυτέψει και καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ το δενδρύλλιο εκριζώθηκε και επίσης κατασχέθηκε. Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του κ Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.
Την Παρασκευή στις 12.30π.μ. από αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν Χίου που διενεργούσαν περιπολία στα πλαίσια της προληπτικής δραστηριότητας της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη ο δεύτερος νεαρός καθώς σε αστυνομική έρευνα που του διενεργήθηκε βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 8 γραμμαρίων.   Ο δράστης θα οδηγηθεί κι αυτός ενώπιον του κ Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.
KOUNOUPI.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου