Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

9.000.000 ευρώ για το Μουσείο Μαστίχας



Με συνολικό προϋπολογισμό της τάξεως των 9.234.800 ευρώ εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα και Ανταγωνιστικότητα», το Μουσείο Μαστίχας. Για την ένταξη του έργου, ο Κ. Γανιάρης ανέφερε τα εξής:  
Η Πράξη Ένταξης του έργου «Μουσείο Μαστίχας Χίου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα & Ανταγωνιστικότητα» με προϋπολογισμό 9.234.800,00 €, σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στην προσπάθεια για την προβολή της φυσιογνωμίας της Χίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ένα μεγάλο βήμα για την τοπική μας ανάπτυξη.
Αποτελεί παράλληλα δικαίωση μιας πολυετούς, επίπονης και μεθοδικής προσπάθειας την οποία είχα την τιμή να τη ζήσω σε όλα της τα στάδια, ως Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους συνέβαλλαν, όλα αυτά τα χρόνια στην επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου για την ιδιαίτερη πατρίδα μας.
Ζητούμενο είναι πλέον να εργαστούμε με συνέπεια, ο καθένας στον τομέα ευθύνης του, ώστε το Μουσείο Μαστίχας, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, να γίνει πράξη προς όφελος των συμπολιτών μας και της τοπικής μας κοινωνίας.

kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου