Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο νόμος στα χέρια πολιτών μετά την ανεξέλεγκτη δράση της γνωστής συμμορίας,πότε και ποιο θα είναι το επόμενο συμβάν?

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ "LOCOS C'" ΜΕ "ΟΠΑΔΟΥΣ" ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε και αυτό, αφού ήδη οι πολίτες έχουν αρχίσει να αγανακτούν με την «δράση» της περιβόητης συμμορίας των «Locos» που μοιάζει να δρα ανενόχλητη, χωρίς βέβαια να επικροτεί κανένας το περιστατικό που συνέβη χθες.
Έτσι το βράδυ της Τετάρτης τα μέλη της συμμορίας που κινούνταν και πάλι έξω από το χώρο του Πανεπιστημίου, χρησιμοποιώντας το πανεπιστημιακό άσυλο, επιτέθηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναίτια σε έναν νεαρό διερχόμενο.
Μετά την αρχική συμπλοκή ο νεαρός που άνηκε σε κλαμπ ομάδας δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια αλλά «φώναξε» σε βοήθεια φίλους του με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή ανάμεσα στις δυο ομάδες. Οι άνδρες της ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν στο τμήμα 12 άτομα ηλικίας από 15- 25 χρόνων τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν κατατεθήκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.
 Μάλιστα κάποιοι από τους νεαρούς μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Σκυλίτσειο, απ’ όπου μετά από λίγη ώρα πήραν εξιτήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια των επιτόπιων ελέγχων στο χώρο της συμπλοκής, βρέθηκε και μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε 15 γραμμάρια χασίς.
Το ζητούμενο τώρα είναι ποιος θα σταματήσει την παραβατική συμπεριφορά των συγκεκριμένων ατόμων, κάτι που για να γίνει προφανώς δεν αρκεί η κατασταλτική δράση και η τιμωρία των διωκτικών αρχών, αφού το πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στην ρίζα του από όλους τους εμπλεκόμενους. Σίγουρα  πάντως, περιστατικά όπως αυτό της Τετάρτης δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα, αλλά μάλλονΣΥ «ρίχνουν λάδι» στη φωτιά.
tvpatrida.gr

Σχόλιο..
Το έχουμε ξαναπεί,το πρόβλημα το βάζουμε κάτω από το χαλί ώσπου να γίνει κάτι πολύ "χοντρό" και να πέσουμε από τα σύννεφα.
Τώρα έγινε κάτι ελαφρύ,τραυματισμοί επειδή έδειραν παιδί που είχε παρέα.Τι θα γίνει όταν δείρουν παιδί με πατέρα κυνηγό?
Η Αστυνομία της Χίου έχει τεράστιες ευθύνες που πλησιάζουν στο όριο της σκοπιμότητας.Όλοι τους ξέρουν ,ξέρουν που δραστηριοποιούνται αλλά περιμένουν να γίνει το κακό.
Οι τοπικοί άρχοντες είναι στον κόσμο τους,οι σύλλογοι γονέων πάνε για τσάγια και η αστυνομία και το λιμενικό δείνουν την εντύπωση ότι η παρουσία της συμμορίας δεν τους ενοχλεί...
Ραντεβού στο επόμενο επεισόδιο,σε πόσες μέρες θα ναι?Πάνω από εβδομάδα?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου