Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

"ΧΤΥΠΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΧΑΣΙΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ 23ΧΡΟΝΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ
Στη σύλληψη ενός σεσημασμένου νεαρού που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών προχώρησαν, μετά από μια περιπετειώδη επιχείρηση, οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικός του τμήματος Χίου είδε τον 23χρονο, που έχει συλληφθεί άλλες εφτά φορές από την αστυνομία και μια από το λιμενικό, να πουλά ναρκωτικού ουσία σε νεαρό μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου. Άμεσα ο αστυνομικός που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας ενημέρωσε τους συναδέλφους του οι οποίοι έσπευσαν στο Πανεπιστήμιο, μόλις ο 23χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας άφησε την συνδιαλαγή στη μέση και διέφυγε με την μοτοσικλέτα του από την είσοδο του Πανεπιστημίου στην οδό Μουσείου αλλά παρά την καταδίωξη που ακολούθησε οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν. Στη συνέχεια ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του και το απόγευμα της Πέμπτης εντοπίστηκε μαζί με μια φίλη του στο Κοντάρι, όπου βρέθηκαν να κατέχουν ένα σακουλάκι με 8γρ ινδικής κάνναβης. Μετά τη σύλληψη τους ομολόγησαν στους άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών ότι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο αεροδρόμιο κρύβουν και άλλες ποσότητες και πράγματι μετά την έφοδο που έγινε βρέθηκαν 3 όμοιες συσκευασίες που ήταν έτοιμες για πώληση.
Με την σύλληψη του νεαρού και της συνεργού του έγινε μια οργανωμένη προσπάθεια από το τμήμα δίωξης προκειμένου  να στοιχειοθετηθεί μια πλήρης δικογραφία που θα μεταβιβαστεί στην εισαγγελέα Χίου και για το λόγο αυτό κλήθηκαν και  κατέθεσαν τόσο οι αστυνομικοί που είδαν την συναλλαγή όσο και νεαροί πελάτες, που είχαν παλαιότερα αγοράσει κάνναβη από τον συγκεκριμένο.
Όπως δήλωσε ο διοικητής του τμήματος Γ.Κεβόπουλος η αστυνομία δίνει συνειδητά όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα, προκειμένου να καταδείξει το μέγεθος της διακίνησης στο νησί, με τον κ. Κεβόπουλο να λέει χαρακτηριστικά ότι το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του ο νεαρός δεν σταμάτησε να χτυπάει από τη στιγμή της σύλληψης του και επρόκειτο όπως είπε για τηλέφωνα προκειμένου  να γίνουν οι «παραγγελίες» ενω ακόμα και η μπλούζα που φορούσε αποτελούσε "κινητη διαφήμηση". "Είναι σαννα έλεγε στους νεαρούς εγω είμαι εδω να σας εξυπητερήσω" είπε χαρακτηριστικά ο κΚεβόπουλος.
Μάλιστα ο ίδιος εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς ότι από αυτή την δουλειά, μιας και είναι άνεργος, έβγαζε τουλάχιστον 100€ την ημέρα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανδρών της αστυνομίας πρόκειται για μια σημαντική σύλληψη αφού αυτή τη φορά φαίνεται να υπάρχουν όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος νεαρός είναι αυτός που διακινεί τις μεγαλύτερες ποσότητες χασίς στο νησί, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει σχέσεις και με την γνωστή συμμορία.
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου