Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Σε ισχύ τα κυκλοφοριακά μέτρα από την ερχόμενη Δευτέρα

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, θα τεθούν φέτος σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν στην παραλιακή ζώνη. Συγκεκριμένα από την ερχόμενη Δευτέρα 20/6 μέχρι και τις 10/9, θα απαγορεύεται η είσοδος στην παραλιακή όσων δικύκλων και Ι.Χ έρχονται από τον κήπο, οι οδηγοί των οποίων θα εξυπηρετούνται από τους παράλληλους εσωτερικούς δρόμους της Λεωφόρου Αιγαίου.
Αναφορικά με την παραλιακή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα επιτρέπεται μόνο στο ρεύμα Καθόδου από το Ξενοδοχείο Χανδρής μέχρι και τη Λάδης, ενώ θα απαγορεύεται η κίνηση και σε όλους του κάθετους δρόμους με την προκυμαία.
Οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύουν τις ημέρες που τα καταστήματα θα είναι κλειστά από τις 19.15 έως και τις 02.00 τα ξημερώματα ενώ τις ημέρες λειτουργίας των καταστημάτων από τις 21.15 έως τις 02.00.
Παράλληλα απαγορεύτηκε και η κίνηση βαρέων οχημάτων από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας, μέτρο το οποίο δεν θα ισχύσει κατά τις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων των πλοίων της γραμμής και των κρουαζιερόπλοιων.
Σχετικά πάντως με την πρόταση του Π. Λαμπρινούδη για απαγόρευση της κυκλοφορίας στα δίκυκλα προκειμένου να μειωθεί η ηχορρύπανση, αυτή απορρίφθηκε από τη λιμενική επιτροπή, ενώ υπήρξε δέσμευση από πλευράς Λιμεναρχείο και Τροχαίας για εντατικοποίηση των ελέγχων σε τροποποιημένα μηχανάκια που προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο.
κοunoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου