Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΕΜΠΟΡΟΙ «Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ»


 «ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥΣ»
Ζημιά στο τζίρο τους και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης έχουν προκαλέσει οι απαγορευτικές μπάρες πρόσβασης, που έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο στις καθέτους της οδού Σκαναβή oπως δηλώνουν αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες, 
Οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι ενώ το ωράριο για τις φορτοεκφορτώσεις είχε οριστεί τις πρωινές ώρες 7.00 – 10.00, σχεδόν καθημερινά υπάρχει καθυστέρηση στο άνοιγμα των πεζόδρομων με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να σηκώνουν το εμπόρευμά τους οι ίδιοι, ενώ άλλες φορές απλά έμειναν στα μαγαζιά τους χωρίς εμπόρευμα.
Στο μεταξύ, δεδομένου ότι οι περαστικοί οδηγοί δεν μπορούν πλέον να σταματούν για λίγο στο συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητο για να κάνουν τις αγορές τους, τους χάνουν αυτόματα από πελάτες.
Θίγοντας παράλληλα το θέμα της ασφάλειας, ανέφεραν ότι σε περίπτωση ανάγκης, είτε σε πυρκαγιά, είτε σε έκτατο περιστατικό υγείας, η πρόσβαση ασθενοφόρου ή πυροσβεστικού οχήματος δεν θα είναι άμεση, δεδομένου ότι πρέπει να ξεκλειδώσουν πρώτα τις μπάρες κι έπειτα να διασχίσουν τον πεζόδρομο.
Μάλιστα τόνισαν ότι ενώ στην αρχή τους είχαν υποσχεθεί ότι θα τους δώσουν κλειδιά, στην συνέχεια δεν το έκαναν, ενώ η καλύτερη λύση για αυτούς είναι όπως λένε να ξηλωθούν οριστικά οι μπάρες.

Στο μεταξύ, αφόρητη είναι δυσοσμία καθημερινά, που προέρχεται από τους κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι δίπλα σε καταστήματα τροφίμων, ψαράδικα και κρεοπωλεία, ενώ οι ίδιοι οι καταστηματάρχες θέτουν στους αρμόδιους το θέμα υγιεινής, ενημερώνοντας τους παράλληλα ότι αν δεν καθάριζαν οι ίδιοι την περιοχή η κατάσταση θα ήταν ακόμα χειρότερη
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου