Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Άγρια συμπλοκή για τα σουβλάκια


Σε άγρια συμπλοκή οδηγήθηκε η διαφωνία ενός εστιάτορα και ενός μικροπωλητή στην περιοχή της Αγίας Μαρκέλλας, για τις θέσεις πώλησης που βγήκαν σε πλειστηριασμό την προηγούμενη εβδομάδα.
Έτσι σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και με βάση τα όσα κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη μηνυτήρια αναφορά του, ο ίδιος είχε πλησιάσει τον πλανόδιο πωλητή που σέρβιρε σουβλάκια και αφού του έδωσε το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ του ζήτησε να απομακρυνθεί από την περιοχή.
Όμως όπως τόνισε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, ο μικροπωλητής όχι μόνο πήρε τα χρήματα αλλά έμεινε και στο συγκεκριμένο σημείο, προκαλώντας την οργή του.
Από την πλευρά του πάντως ο μικροπωλητής διέψευσε τα όσα κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ενώ κατέθεσε με τη σειρά του μήνυση για απρόκλητη επίθεση σε βάρος του και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Από τη συμπλοκή μάλιστα οδηγήθηκαν και οι δύο τραυματισμένοι στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο ενώ μέχρι και σήμερα ο εστιάτορας νοσηλεύεται σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής.
kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου