Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΜΑΥΡΕΛΟΥ – ΤΣΟΥΡΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


>> ΜΑΥΡΕΛΟΥ – ΤΣΟΥΡΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Στη Χίο θα βρίσκονται το καλοκαίρι οι διεθνείς Χιώτισσες πολίστριες, Βάσω Μαυρέλου και Μαρία Τσουρή διοργανώνονταςcamp κολύμβησης και υδατοσφαίρισης με πολύ παιχνίδι για μικρά παιδιά, 5-12 ετών και aqua aerobic για μεγάλους.
Για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε μίλησε η Β. Μαυρέλου στην «Π», χαρακτηρίζοντάς την δύσκολη για την ομάδα της, τον Ολυμπιακό. Το οικονομικό ήταν το σοβαρότερο πρόβλημα,  με αποτέλεσμα οι πολίστριες να έχουν να πληρωθούν μήνες ολόκληρους και να αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. «Μετά άρχισε η γκρίνια. Ο προπονητής έλεγε ότι φεύγουμε από τους στόχους μας, το μυαλό μας δεν είναι καθαρό, στην συνέχεια παραιτήθηκε, μετά κάποιες κοπέλες απογοητεύτηκαν…είχαμε προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι η αντρική ομάδα των ερυθρολεύκων ήταν σε χειρότερη μοίρα από τη γυναικεία.
Αυτή η κατάσταση που βίωσε σε συνδυασμό με το ότι νιώθει τη Χίος, όπως είπε, σαν οικογένειά της, είναι οι λόγοι που δεν είναι αρνητική στο να συμμετέχει στην γυναικεία ομάδα του ΝΟΧ από την επόμενη χρονιά, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι η ομάδα μας θα έχει ανέβει στην Α1. «Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ομάδα βρίσκεται στην Α2 εθνική κατηγορία. Θέλω να συνεχίσω να κάνω πρωταθλητισμό. Με κάποιες μεταγραφές η ομάδα του ΝΟΧ θα μπορούσε να πάει πολύ καλά και να ανέβει κατηγορία. Το θέμα είναι ότι αν έρθω φέτος χάνω μια χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι αν δεν υπάρξει κάποια άλλη σοβαρή πρόταση, ενώ παράλληλα ο ΝΟΧ θέλει να φτιάξει το γυναικείο τμήμα του, τότε θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να ενταχτεί στο ρόστερ του. «Μπορεί να μην τους ενδιαφέρει το γυναικείο τμήμα, γιατί όπως ακούω έχουν δώσει έμφαση στην αντρική ομάδα», κατέληξε.

tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου