Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ρεζιλίκι της Χίου και του αεροδρομίου της με boeing,που έκανε το ταξίδι μέσω Καβάλας.


Ένα ακόμη περιστατικό που καταδικνύει την έλλειψη υποδομών στο νησί είναι αυτό της πτήσης της εταιρείας Transavia, το πρωί στις 10.00 από Άμστερνταμ για Χίο.
Το Boeing 737-700 με 120 επιβάτες, επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Χίου, στον διάδρομο 01 (από νότια), όμως λόγω της βροχής και του μικρού μήκους του διαδρόμου, το αεροσκάφος, βλέποντας ότι δεν μπορεί να σταματήσει προσγειώθηκε και στη συνέχεια επανέφερε του κινητήρες σε ισχύ και απογειώθηκε χωρίς να επιχειρήσει για δεύτερη φορά.
Το αεροσκάφος τελικά μετά από σχετική συνεννόηση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στης Καβάλας, όπου παρέμεινε για τουλάχιστον 2 ώρες όταν τελικά οι πιλότοι του αεροσκάφους λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι επιχείρησαν να προσεγγίσουν ξανά το αεροδρόμιο «Όμηρος» της Χίου, κάτι που κατέστη δυνατό λίγα λεπτά μετά τις 13.30 το μεσημέρι.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η εταιρία ζήτησε διευκρινήσεις από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε αίτηση αποζημίωσης για τη ζημιά την οποία υπέστη από την άνευ λόγου συνεχή πτήση του αεροσκάφους πάνω από τη Χίο.
kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου