Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

"Δώστε και σώστε", το κτίριο της Λάδης


Βάσει της 108/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και της 82/2011     απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η τοποθέτηση αφισών(poster), σε εγκαταλελειμμένα Δημοτικά κτίρια και κοινόχρηστους χώρους όπως (Λάδης,ΝΟΧ κ.α.) εντός της πόλεως της Χίου.
Οι αφίσες αυτές θα έχουν ως θέματα τα φυσικά τοπία της Χίου και θα αναφέρουν το λογότυπο του Δήμου καθώς και το όνομα του χορηγού.
Παρακαλούνται λοιπόν οι τοπικοί επαγγελματικοί φορείς ή σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια εξωραϊσμού της πόλης, καταβάλλοντας τα έξοδα κατασκευής της αφίσας, να έρθουν σε επαφή με την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών(2271351623-51611) και το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου(2271350837) για περισσότερες πληροφορίες.
Διευκρινίζουμε ότι η ανάρτηση των αφισών αυτών θα είναι για όσο διάστημα παραμένουν σ’αυτήν τη κατάσταση τα κτίρια αυτά και έως ότου ανακατασκευαστούν.
Τέλος επισημαίνουμε ότι η όλη αυτή διαδικασία δεν αφορά τοποθέτηση εμπορικής διαφήμισης παρά μόνο θα αναφέρεται το όνομα του χορηγού.
kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου