Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Σχετικά με το παράνομο παρκάρισμα περιπολικού.

Είχαμε κάνει αναδημοσίευση από άλλο Χιώτικο blog ,καταγγελίας με φωτογραφία παράνομου παρκαρίσματος περιπολικού.
"Ψάξαμε" το περιστατικό και σύμφωνα με πληροφορίες,το περιπολικό ήταν εκεί για έκτακτο περιστατικό και είναι πράγματι λογικό ότι για να επέμβει άμεσα το πλήρωμα δεν θα μπορούσε να έψαχνε για πάρκινγκ.
Το θέμα δεν θα είχε δημιουργηθεί αν δεν είχαν δείξει αρκετοί από τους αστυνομικούς της Χίου,τόσο κακή διαγωγή σε αυτόν τον τομέα.Είναι μία δυσάρεστη πραγματικότητα ότι αστυνομικοί στην Χίο δεν σέβονται τον Κ.Ο.Κ. ούτε εν ώρα υπηρεσίας ,ούτε και εκτός υπηρεσίας.
Υπάρχουν πάρα πολλές φορές που βλέπουμε περιπολικά παράνομα παρκαρισμένα,έως και προκλητικά καμιά φορά ή αστυνομικούς εκτός υπηρεσίες να ασελγούν στον Κ.Ο.Κ. με κάθε τρόπο,είτε αυτό λέγεται κράνος,παρκάρισμα κ.α.
Θέλει προσοχή από  την ΕΛ.ΑΣ. σε αυτά τα θέματα,είναι κρίμα εργαζόμενα,χαμηλόμισθα παιδιά να δίνουν ακόμα και το μέγιστο,την ζωή τους,υπηρετώντας και τιμώντας την Ελληνική Αστυνομία και άλλοι με βλακώδεις συμπεριφορές να αμαυρώνουν ένα ολόκληρο σώμα.
Τέλος θα θέλαμε να πούμε,ότι η Α.Δ. Χίου,θα έπρεπε να έβγαζε μία ανακοίνωση,επίσημα με το συμβάν στο οποίο είχε σπεύσει το περιπολικό της φωτογραφίας,να έλυνε την "παρεξήγηση".
Η σιωπή κάνει μόνο κακό στο Σώμα,όσο για τους αναγνώστες!
Τα blog,είναι η δύναμη σας!Φωτογραφίστε,κάντε την καταγγελία σας,μέσα από την ανωνυμία των blog.Μπορούμε όλοι αν δραστηριοποιηθούμε να αλλάξουμε κάτι σε αυτόν τον τόπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου