Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σοβαρός τραυματισμός Λιμενικού σε Τροχαίο


Σοβαρά, όπως όλα δείχνουν, τραυματίστηκε 32χρονος λιμενικός σήμερα στις 11:00 το πρωί, στον οδικό άξονα μεταξύ Αρμολίων και Μεστών όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της αρχικής του πορείας με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να καταλήξει σε παρακείμενη αγροτική έκταση.
Σύμφωνα πάντως με το Α.Τ Καλαμωτής που χειρίζεται το θέμα, δεν υπάρχουν ακόμα ενδείξεις για το τι ακριβώς προκάλεσε το ατύχημα.
«Δεν είμαστε σε θέση να πούμε τίποτα ακόμα, αφού και μερικά αποτυπώματα που είδαμε στην άσφαλτο, προέρχονταν από πλάγιες ολισθήσεις του οχήματος, στην προσπάθεια του οδηγού να επαναφέρει το όχημα στην αρχική του θέση», είπε στο κουνούπι, αξιωματικός του τμήματος.
Αμέσως μετά το ατύχημα ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο της Χίου, όπου νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα, ενώ σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής αλλά και κατά τη διαδικασία απεγκλωβισμού διατηρούσε τις αισθήσεις του και είχε επαφή με το περιβάλλον.
kounoupi.gr
Αξίζει να σημειωθεί ότι το όχήμα είχε ξεκινήσει από το Λιμεναρχείο των Μεστών, με προορισμό τα Αρμόλια για να πάρει καύσιμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου