Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑ, ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ»


>> ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ TO ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΣΤΡΑΛH

Μια χούφτα ευρώ σε ψιλά ήταν η λεία των δραστών από το παρασκευαστήριο άρτου του Μαϊστράλη το οποίο παραβίασαν το βράδυ της Δευτέρας στις 22.00. Οι δράστες σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη πρέπει να ήταν γνωστοί της Ασφάλειας, μικρής ηλικίας, αφού κατάφεραν να εισβάλλουν στο χώρο του μέσα από ένα μικρό παράθυρο στην τουαλέτα.  Το θέμα πάντως που απασχολεί τους επαγγελματίες μήνες τώρα δεν είναι τόσο τα ποσά που αποσπούν από τα καταστήματα που μπαίνουν, αλλά το ότι εισβάλλουν παράνομα σε ιδιωτικούς χώρους, καθώς και το γεγονός ότι ενώ τους συλλαμβάνει η Ασφάλεια, την επόμενη ημέρα τους αφήνει ελεύθερους, αφού έτσι ορίζει ο νόμος για τους ανήλικους. Έτσι συνεχίζουν ανενόχλητοι το μπαράζ των παραβιάσεων.
Αυτή είναι η τέταρτη φορά που εισέβαλλαν στο φούρνους του κ. Μαϊστράλη. Γύρω στις 10.30 το βράδυ τον ειδοποίησαν κάτοικοι της περιοχής ότι χτυπάει ο συναγερμός του φούρνου.  Εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε τον αδερφό του και σε ένα 5λεπτο περίπου έφτασαν στον φούρνο, ενώ ήδη είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία. Αν και τους συμβούλεψαν να μην μπουν στο χώρο, εκείνοι θεώρησαν ότι πρέπει να μπουν, προκειμένου να προλάβουν τους δράστες. Ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Γύρω στους 9-10 άντρες της Ασφάλειας έφτασαν άμεσα στο σημείο, όμως πλέον ήταν αργά. «Δεν φταίει η Αστυνομία. Από την πλευρά της επενέβη άμεσα. Και να τους έπιανε πάντως την επόμενη ημέρα θα τους άφηνε ελεύθερους. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κράτος. Δεν υπάρχει τίποτα. Την Αστυνομία την έχουν καταργήσει με τους νόμους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην «Π».
Τι θα γινόταν όμως αν τους τσάκωνε τους δράστες   την ώρα που διέπρατταν την κλοπή; «Αν τους έβρισκα μέσα ίσως τώρα να ήμουν εγώ φυλακή. Εγώ που πληρώνω περαίωση, που πληρώνω ΦΠΑ, που είμαι καθ’ όλα νόμιμος», είπε ο ίδιος, επιβεβαιώνοντας ότι οι επαγγελματίες θα συγκεντρωθούν και θα κινητοποιηθούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση, πριν συμβούν τα χειρότερα. «Κατά τα γνώμη μου τα παιδιά αυτά πρέπει να οδηγηθούν σε κάποιο αναμορφωτήριο, γιατί πλέον θέτουν σε κίνδυνο τους ίδιους τους εαυτούς τους» είπε, συμπληρώνοντας ότι στην συνάντηση των επαγγελματιών θα προτείνει ακόμα και κατάληψη της Εισαγγελίας.
 tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου