Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΔΙΑΡΡΗΞΗ «ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ


>> ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ
Διάρρηξη στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην οδό Δαμαλά, σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από δύο φιλάθλους που ανήκουν σε συνδέσμους άλλων ομάδων, οι οποίοι έσπασαν το τζάμι, εισέβαλλαν στο χώρο και απέσπασαν αθλητικές μπλούζες και μικρό χρηματικό ποσό. Το περιστατικό σύμφωνα με τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, Α. Δαμίρη, καταγγέλθηκε την Πέμπτη γύρω στις 21.00μ.μ., όταν έγινε αντιληπτό από τα μέλη του συνδέσμου του ΠΑΟΚ.
Οι άντρες της Ασφάλειας δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στους δύο Χιώτες δράστες, άνω τον 18 ετών, ύστερα από πληροφορία που είχαν, την στιγμή μάλιστα που οι συγκεκριμένοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν την ασφάλεια για άλλου είδους κόντρες μεταξύ αθλητικών συνδέσμων.
Έτσι την Πέμπτη το βράδυ, η Ασφάλεια προχώρησε στην προσαγωγή των βασικών υπόπτων στην Ασφάλεια και συγκεκριμένα του Γ.Φ. που ανήκει στο σύνδεσμο της ΑΕΚ και του Ν.Κ., που ανήκει στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, οι οποίοι και ομολόγησαν την πράξη τους.
«Πιθανότατα οι δράστες προχώρησαν στην διάρρηξη όχι για να κλέψουν, αλλά λόγω αντιπαλότητας με τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ. Να τον εκδικηθούν ήθελαν; Τι να πω…», ανέφερε ο κ. Δαμίρης, τονίζοντας ότι δεν αξίζει και δεν είναι ωραίο να βάζεις το όνομά σου σε λίστα ατόμων, που απασχολούν την ασφάλεια για τέτοια θέματα.
Κατά των συγκεκριμένων ατόμων, σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οριστεί η σχετική δικάσιμος.
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου