Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Aνακοινωση του Σ.Ο.Ν.Χ. για τις εργασιες στα πεζοδρομια!


Aνακοινωση του Σ.Ο.Ν.Χ. για τις εργασιες στα πεζοδρομια!

(φωτογραφία από chiosnews.com)

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σιγά σιγά η παραλία αλλάζει μορφή και γίνεται ανθρωπινή και όχι όπως πριν που καλύτερα μην την χαρακτηρίσουμε, γιατί θα βγουν οι ΄΄ δήθεν ΄΄ επαναστάτες να μας κατακρίνουν, όπως και με την προηγούμενη ανακοίνωση μας που σχολιάστηκε από μερικούς ότι κάνουμε λέει κακό στο νησί. ( δεν θα μπούμε στο κόπο να απαντήσουμε,- εσείς κάνετε κακό στο νησί -γιατί το θέμα είναι τα πεζοδρόμια στην προκυμαία)
 Επιτέλους ένα έργο πηρέ σάρκα και οστά γιατί στην Χίο εάν δεν βγουν οι επαναστάτες –οργανώσεις-κινήματα να κάνουν σαματά, πόλεμο, προσφυγές θα πάθουν κατάθλιψη , τους χαλάσει η νέα μορφή λέει της νέας παραλίας, μιλούν αυτοί που έβαλαν το χέρι τους να γκρεμιστούν όλα τα νεοκλασικά που υπήρχαν στην Προκυμαία, για να χτιστούν πολυκατοικίες (εμείς δεν ζούσαμε, αλλά ρωτήσαμε και μάθαμε), μιλούν αυτοί που θέλουν το αμάξι τους, έξω από την καφετέρια γιατί θα τους πέσει ο πισινός εάν περπατήσουν 100μετρα παρκινγκ προς την Φάρκαινα, 50 μετρά προς το τάφρο του Φρουρίου, πρέπει να καταλάβουμε πως πάνω στο νησί υπάρχουν 40-50 τύποι, που θέλουν το νησί να ζει στην αρχαία εποχή, άντε και του χρόνου καταργήστε τα αμάξια και όλοι με άμαξες στην παραλία. Μέγας Χορηγός: Σύλλογος Εμπρός-Πίσω Νομού Χίου.
  Δεν θέλουμε να πούμε πολλά.(θα επιστρέψουμε με άλλες ανακοινώσεις). Κλείνοντας κάνουμε έκκληση στον εργολάβο να αυξήσει τον αριθμό των εργατών , το έργο πρέπει να παραδοθεί μέχρι τις 1Ιουνιου και να γεμίσουν άμεσα τα κενά που αφήνονται σε κάθε κομμάτι και να ηλεκτροδοτηθεί όλη η προκυμαία, αν μείνει το έργο στην μέση θα είναι καταστροφή για όλους. Λιμενικό Ταμείο: Προσδιορίστε τώρα την ακριβή θέση των τραπεζοκαθισμάτων, εμείς προτείνουμε  και την τοποθέτηση όμοιας πέργκολας σε όλα τα καταστήματα. Επίσης να ξεκινήσει η διαδικασία για το δεύτερο κομμάτι ώστε το έργο να ξεκινήσει μέσα στο χειμώνα ώστε το επόμενο καλοκαίρι να έχουμε μια ωραια, όμορφη προκυμαία, καλούμε το λιμενικό ταμείο και το Δήμο Χίου να ασχοληθούν από τώρα με το θέμα.

Υ.Γ. Μάθαμε ότι η δημοτική αστυνομία έγραψε κατάστημα για κάπνισμα, ενώ τον καπνιστή όχι, καλά ότι η δημοτική αστυνομία είναι αλλού για αλλού το ξέρουμε, τώρα γράφει και για κάπνισμα χάχα!! Αντί να κάνετε  τους εισαγγελείς δεν πατέ να γράψετε κανένα μηχανάκι, αμάξι στην Ροδοκανάκη η στην Βενιζέλου που άνθρωποι θέλουν να περάσουν και δεν μπορούν, ακόμα και με τα καροτσάκια. Σας πληρώνουμε για να έχουμε ελευθέρα πεζοδρόμια, εάν γίνει ατύχημα θα είστε συνένοχοι!

Αυτά για τώρα , προσεχώς νέα ανακοίνωση για το ρουκετοπόλεμο, και ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

                               Σύλλογος Οπαδών Νυχτερινής Χίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου