Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ASTRA ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΥΠΡΟ


>> ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΦΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στο αεροπορικό δρομολόγιο που εκτελεί  η ASTRA, Πάφου – Θεσσαλονίκης  μια φορά την εβδομάδα από τον Μάρτη, θα προσπαθήσει το Επιμελητήριο Χίου να εντάξει και τη Χίο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο, Αντώνη Ζαννίκο.
Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, με στόχο την προσέλκυση Κυπρίων στο νησί, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Από πλευράς της Αντιπροέδρου πάντως του Επιμελητηρίου και ιδιοκτήτριας ενός μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείου της Λευκωσίας, Έλενας Ντάνου όπως διαβεβαίωσε ο κ. Ζαννίκος υπάρχει η διάθεση συνέχισης της συνεργασίας της με το νησί μας, ύστερα από την επίσκεψη του γκρουπ των 110 Κύπριων το Πάσχα.
Ο κ. Ζαννίκος επιβεβαίωσε ότι οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από τις φυσικές ομορφιές του νησιού, όσο και από την φιλοξενία. Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, μεταξύ των οποίων το κυκλοφοριακό και την αγωγή των οδηγών, είπε ότι οι Κύπριοι έδειξαν κατανόηση.
 ΖΑΝΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΡΑΚΗ: “ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ”
Απαντώντας στον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Δηράκη, που σχολίασε στην «Π» το γεγονός ότι οι Κύπριοι επισκέφτηκαν μια ημέρα την Τουρκία και ψώνισαν από εκεί, ο κ. Ζαννίκος είπε: «Έμειναν 5 ώρες στην Σμύρνη και τις πέρασαν μέσα στα πούλμαν. Δεν δέχτηκαν καν το κέρασμα από τους επισήμους, ενώ δεν άφησαν ούτε ένα ευρώ στην αγορά τους».
Ο ίδιος τόνισε ότι αφού είχαν ήδη προγραμματίσει να πάνε Τουρκία για μια ημέρα, τους προέτρεψε να το κάνουν τη Δευτέρα που τα μαγαζιά απέναντι ήταν κλειστά.
«Ανοίξτε μάτια και αφτιά για να εκσυγχρονιστούμε και να φύγουμε από τη μιζέρια», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι οι Κύπριοι ξεχύθηκαν στην αγορά της Χίου και ενίσχυσαν σημαντικά αρκετά καταστήματά της. 
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου