Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Χιώτης συγγραφέας κάνει έκκληση για τουριστικό μπουκοτάζ της Χίου!!!

7.990 εισόδους είχε η έκκληση του Γ.Μακριδάκη για τουριστικό μπουκοτάζ της Χίου στην αντίστοιχη ανάρτηση που έκανε στο tvxs.gr

http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/don%E2%80%99t-visit-chios-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B7 

με θετικά μόνον σχόλια

κάντε τους πολλαπλασιασμούς σας για τον τοπικό τουρισμό



πηγή :http://kafeneiokentron.blogspot.com/2011/03/dont-visit-chios-tvxsgr.html

Σχόλιο
Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κάποιος με  τις απόψεις του συγγραφέα ή της αστυνομίας,εδώ υπάρχει ένα νησί που μαζί με όλη την χώρα βιώνει μια πρωτοφανή κρίση και υπάρχουν άνθρωποι του πνεύματος που προσπαθούν να βάλουν ταφόπλακα σε αυτόν τον τόπο!
Τις οικονομικές επιπτώσεις στον κόσμο δεν τις έχουν σκεφτεί καθόλου?
Μάλλον δεν έχουν ανάγκη οι κύριοι που προωθούν τέτοιες ενέργειες και είναι καλά τακτοποιημένοι!

Μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε όλοι όσοι διαφωνούν με το μπουκοτάζ της Χίου,να κάνουν μπουκοτάζ στα βιβλία του συγκεκριμένου συγγραφέα?

Με τέτοιους διανοούμενους ,τι να πούμε και οι αμόρφωτοι................

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διανοούμενος...
Προοδευτικός...
Δημοκράτης...
Συγγραφέας...
Πόσο έχουν ξεφτίσει αυτές οι έννοιες..
Πόσο άσχημα νιώθω που άνθρωποι σαν τον κ.Μακριδάκη αυτοαποκαλούνται συγγραφείς επειδή έγραψαν 2 αράδες και τους τις διάβασαν 5 αργόσχολοι (οι οποίοι τις διαφημίζουν και σε 5-6 μαθητές για να αποκομίσουν τα όποια οφέλη απ' την έκδοση) και μετά απότομα γίνονται και διανοούμενοι!!!!
Αν είναι έτσι οι διανοούμενοι μακάρι τα παιδιά μου να χαρακτηριστούν "τούβλα" από την κοινωνία και όχι επιστήμονες ή μορφωμένοι. Η εξίσωση με κάθε λογής χαραμοφάη που αυτοαποκαλείται κάτι είναι για μένα ισοπέδωση.
Για το συγκεκριμένο τώρα.
Ας κάνει ο εν λόγω 1-2 παιδάκια και ας έχει την ανάγκη να θρέψει οικογένεια και μετά ας μας μιλήσει για οικονομικούς αποκλεισμούς να δούμε ποιος θα του τα ταΐσει... Αλλά φταίει και η Χιώτικη κοινωνία που δίνει σημασία σε κάθε λογής "μακριδάκιδες" ακόμα και γω φταίω που κάθισα και έγραψα αυτές τις αράδες για τον συγκεκριμένο.

Δημοσίευση σχολίου