Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Προβλήματα λόγω των ανέμων

>> ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ
Σε ισχύ βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από χτες το μεσημέρι μέχρι και σήμερα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν τα 10 μποφόρ.
Από αύριο, όπως ανέφερε ο Πλωτάρχης, Νικόλαος Κωνσταντέλης τα καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν. Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε εδώ και μια εβδομάδα οι λιμενικοί σταθμοί είχαν ενημερωθεί για την κακοκαιρία προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, ενώ όλο το προσωπικό είναι σε επιφυλακή. Ενήμεροι ήταν και αλιευτικοί σύλλογοι, ώστε τα μέλη τους να μην προβούν σε μετακινήσεις. «Για να μετακινηθούν οι μηχανότρατες πρέπει να πάρουν άδεια από το Λιμεναρχείο. Από 8 μποφόρ και πάνω δεν δίνουμε άδεια για να μην έχουμε δυσάρεστα», τόνισε. Ευτυχώς μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης δεν υπήρξαν προβλήματα.

ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝΤΡΑ & ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ 
Σε επιφυλακή βρίσκονται και οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης χρειάστηκε να επέμβουν στην κοπή δύο δέντρων, ενώ κατέβασαν τρεις  πινακίδες οδικής ασφάλειας, προκειμένου να μην τραυματιστούν πεζοί και να μην προκληθούν ζημιές στα αυτοκίνητα. Στο μεταξύ, χρειάστηκε να κατεβάσουν κεραμίδια από σπίτια στην αρχή της οδού Καλαμπόκα, τα οποία ήταν έτοιμα να πέσουν. Όσον αφορά το οδικό δίκτυο Καμποχώρων οι Πυροσβέστες μάζεψαν κλαδιά από δέντρα για να παραμείνει ανοιχτός ο δρόμος, ενώ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού.

 ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ
Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι τα φανάρια στην περιοχή της Φάρκαινας έχουν σταμάτησαν να λειτουργούν δημιουργώντας προβλήματα στους οδηγούς, δεδομένου ότι τα δύο της περιοχής έπεσαν στο έδαφος λόγω των καιρικών φαινομένων.  Αλλά και ο καθρέφτης που υπήρχε στο συγκεκριμένο σημείο, πλέον δεν υπάρχει.
 tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου