Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μεγαλύτερα αεροσκάφη αλλά λιγότερες θέσεις....


>> Φεύγουν τα Rj-100 έρχονται τα Α319
Ανάμεικτες είναι οι εντυπώσεις σχετικά με τα όσα προανήγγειλε η Aegean Airlines αναφορικά με την αεροπορική σύνδεση της Χίου με την Αθήνα κατά τη θερινή περίοδο. Έτσι με βάση τα όσα είδα το φως της δημοσιότητας αναμένεται να καταργηθεί η απογευματινή πτήση από και προς Χίο, από τις 27 Μαρτίου και έπειτα ενώ θα διατηρηθεί το πρωινό δρομολόγιο που θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 5 το πρωί και από τη Χίο στις 7.00.
Η εταιρεία μάλιστα θα διακόψει τη δρομολόγηση των τετρακινητήριων αεροσκαφών Avro Rj-100, χωρητικότητας 100 θέσεων και θα τα αντικαταστήσει με τα μεγαλύτερα Airbus Α319 χωρητικότητας 150 θέσεων τα οποία θα παραλάβει μέσα στον Απρίλη.
Για το γεγονός της διακοπής του απογευματινού δρομολογίου απέστειλε ήδη διαμαρτυρία προς τη διοίκηση ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Κ.Γανιάρης ζητώντας από Πρόεδρο Θόδωρο Βασιλάκη να επανεξετάσει την απόφαση αυτή  και να δείξει προσωπικό ενδιαφέρον δεδομένου όπως λέει ότι το δρομολόγιο αυτό έχει συμβάλει στην συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του νησιού αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη ιδίως τη θερινή περίοδο.
kounoupi.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου