Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Η ΔΑΦΝΗ


>> ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ O ΒΙΛΔΟΣ
 Για έβδομη φορά στην ιστορία της η Δάφνη κέρδισε το Κύπελλο Χίου την Τετάρτη το απόγευμα κόντρα στον Κοφινά, με 1-0. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 56’ ο Σκούφαλος.
Στο Δημοτικό Στάδιο παραβρέθηκαν πάνω από 600 άτομα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ενώ ούτε μια στιγμή δεν δημιουργήθηκαν εντάσεις.
Πλεόν η Δάφνη στρέφει όλη της την προσοχή στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής κατηγορίας, όπου κατέχει αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση μαζί με τη Μικρασιατική, με στόχοι το ντάμπλ.
Όσον αφορά τον Κοφινά σήμερα απογοητεύτηκε δεδομένου ότι στο ημίχρονο κατάφερε να βγει μπροστά, δημιούργησε ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε.
Ωστόσο, παίκτες καθώς και ο Πρόεδρος της ομάδας επιβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν δυνατά για να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο πρωτάθλημα. Ο άτυχος του τελικού ήταν ο Θανάσης Βίλδος, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι. Μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι δεν μπορεί να το πατήσει, ενώ τα δάχτυλά του είχαν πρηστεί, γι αυτό και πήγε στο Νοσοκομείο. Το πιθανότερο είναι να μην μπορεί να παίξει στους επόμενους αγώνες της ομάδας του.

tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου