Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Έκλεψαν 75χρονη με την απειλή μαχαιριού


Διάρρηξη με θύμα μία 75χρονη γυναίκα στην περιοχή του Κάμπου, σημειώθηκε χθες στις 03:00 τα ξημερώματα, όταν δύο άγνωστοι άνδρες, παραβίασαν με σκεπάρνι την πόρτα της κουζίνας μπαίνοντας έτσι μέσα στο σπίτι.
Οι δράστες αφού πρώτα έψαξαν καλά το χώρο της κουζίνας και δεν βρήκαν τίποτα, κατευθύνθηκαν προς το υπνοδωμάτιο της ηλικιωμένης και ξυπνώντας την, με την απειλή ενός μαχαιριού που είχαν πάρει προηγουμένως από την κουζίνα, της ζήτησαν να τους υποδείξει σε ποιο από τα σημεία του σπιτιού υπάρχουν χρήματα.
Τότε εκείνη έντρομη και μη έχοντας άλλη επιλογή τους έδειξε την ντουλάπα που υπήρχε μέσα στην κρεβατοκάμαρα, μέσα από την οποία αφαίρεσαν το ποσό των 150 ευρώ και στη συνέχεια έγιναν καπνός.
Από την κατάθεση της 75χρονης στην αστυνομία, φάνηκε ότι οι δράστες φορούσαν γάντια και κουκούλα, γεγονός που αποδείχθηκε στην πορεία αφού δεν βρέθηκαν τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα.
Η ασφάλεια που έψαξε για πιθανούς δράστες, κατέληξε σε δύο άτομα Αλβανικής καταγωγής τα οποία και συνέλαβε χθες νωρίς το απόγευμα, αφού και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει την αστυνομία με την κλοπή χρυσών λιρών πάλι από οικεία στον Κάμπο.
Μάλιστα σύμφωνα με το θύμα της υπόθεσης ο πατέρας ενός εκ των δύο δραστών δούλευε στο πρόσφατο παρελθόν στο συγκεκριμένο σπίτι.
Και οι δύο δράστες, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της εισαγγελικής αρχής Χίου και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος, όπου θα καθίσουν στο σκαμνί των κατηγορουμένων με συγκεκριμένα αδικήματα που έχουν να κάνουν με διάρρηξη και χρήση φονικού αντικειμένου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την πράξη αυτή, ομολόγησε μόνο ο ένας από τους δύο συλληφθέντες με τον δεύτερο να μην αναγνωρίζει την κατηγορία για συμμετοχή στη συγκεκριμένη διάρρηξη.
kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου