Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ


Μπορεί οι καταστηματάρχες να συμφωνούν με την ανάπλαση των πεζοδρομίων, ωστόσο υπάρχει διάσταση απόψεων όσον αφορά την χώρο που θα καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθισμάτά τους.
Την Δευτέρα το μεσημέρι συνεδρίασαν και αποφάσισαν να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Σταμάτη Κάρματζη προκειμένου να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο θέμα την Τετάρτη.  Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες τα έργα θα ξεκινούσαν το Νοέμβριο και θα ολοκληρωνόταν τον Μάρτη, λόγω όμως ενστάσεων που παρουσιάστηκαν ξεκίνησαν τώρα. Η παραλία όπως είπαν έχει χωριστεί σε 5 κομμάτια. Το κάθε κομμάτι θα είναι έτοιμο σε 3 εβδομάδες. «Πρέπει να μας πουν που θα τοποθετούμε εκείνο το διάστημα τα τραπέζια και τις καρέκλες μας. Κάποιες ομπρέλες μάλιστα έχουν βάση, η οποία για να στερεοποιηθεί πρέπει να πάει μισό μέτρο κάτω από το έδαφος. Τι θα γίνει με το θέμα αυτό;», είπαν, ζητώντας πρώτον να ενημερωθούν άμεσα και δεύτερον να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα του έργου.
Οι περισσότεροι πολίτες είναι σύμφωνοι με το έργο αυτό, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα γίνει σωστά, θεωρώντας ότι θα δώσει πνοή στην παραλία του νησιού μας. Υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι η παραλία πρέπει να μείνει ως έχει.

tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου