Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Κι άλλη κλοπή καταστήματος!

"ΑΝΟΙΞΑΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗ
Μια ακόμα διάρρηξη προστέθηκε στον ήδη μακρύ κατάλογο των τελευταίων μηνών, τη Δευτέρα το απόγευμα. Συγκεκριμένα δράστες παραβίασαν την πόρτα του καφεκοπτείου  «Πνευματικούδης» που βρίσκεται σε παράδρομο της Απλωταριάς, παίρνοντας από τη ταμειακή μηχανή 15 ευρώ σε ψιλά. Στο μεταξύ αυτή δεν είναι η πρώτη κλοπή που σημειώνεται σε παράδρομους της Απλωταριάς, αφού όπως είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος κατά καιρούς έχουν κλέψει και άλλα καταστήματα στη γειτονιά.
Ο ίδιος μάλιστα επισημαίνει ότι η έλλειψη φωτισμού στην περιοχή είναι μια από τις βασικότερες αιτίες που επιτρέπει στους δράστες να κινούνται ανενόχλητοι. Η ζημιά πάντως που έκανε ο δράστης στην προσπάθειά του να μπει στο μαγαζί, κόστισε ακριβότερα και συγκεκριμένα 100 ευρώ, παρά τα χρήματα που κατάφερε να αποσπάσει από την ταμειακή μηχανή.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του καταστήματος, η Ασφάλεια συνέλαβε τον δράστη, που είναι Αθίγγανος στην καταγωγή.
Ωστόσο οι γύρω καταστηματάρχες αλλά και γενικότερα σύσσωμη η χιακή κοινωνία έχει αναστατωθεί και αγχωθεί από τα καθημερινά πλέον κρούσματα κλοπών, εκτιμώντας ότι η κατάσταση δεν είναι πλέον υπό έλεγχο. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του Υπεύθυνου του καταστήματος στην τηλεόραση της «Π», ο οποίος τόνισε: «Το ήξερα ότι θα μας έκλεβαν. Δεν ήξερα όμως πότε…»

tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου