Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Στα πλαίσια κυκλώματος διαρρηκτών η δράση των ανήλικων τσιγγάνων?


>> Στοιχεία συνδέουν τη δράση των ανήλικων αθίγγανων με άλλους διαρρήκτες.

Νέα τροπή όπως όλα δείχνουν παίρνει η υπόθεση των ανήλικων αθίγγανων διαρρηκτών και συγκεκριμένα του 11χρονου Β.Α και της 14χρονης Α.Α., καθώς η ασφάλεια Χίου, πλέον, όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να φέρει στο φως της δημοσιότητας τη σύνδεση των ανήλικων διαρρηκτών με άλλους «επαγγελματίες» του είδους.
Το κουβάρι άρχιζε να ξετυλίγεται από την τελευταία κλοπή των ανηλίκων στο καφενείο του Θ. Παστρικού στο Βαρβάσι την περασμένη Πέμπτη, όταν το δίδυμο έκλεψε έναν αποκωδικοποιητή από το κατάστημα που αργότερα ομολόγησαν ότι το είχαν μεταφέρει σε ένα καμένο διαμέρισμα στην περιοχή του Χριστού.
Όταν οι άνδρες της ασφάλειας πήγαν στον συγκεκριμένο χώρο, ανακάλυψαν μεταξύ των άλλων μερικά κλεμμένα ρολόγια αλλά και χειρόγραφες σημειώσεις γνωστού διαρρήκτη ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα κάνει παρέα με τον 26χρονο διαρρήκτη Θ.Π, ο οποίος πρόσφατα συνελήφθηκε από τους αστυνομικούς για παράνομη κατοχή όπλου.
Αυτό σημαίνει ότι αν η ασφάλεια καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία ούτως ώστε να συνδέσει τα συγκεκριμένα περιστατικά μεταξύ τους, τότε θα σημαίνει ότι οι ανήλικοι αθίγγανοι είναι κομμάτι μίας ομάδας ή μίας σπείρας διαρρηκτών και ότι δεν δρουν μεμονωμένα.

kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου