Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τις κλοπές των παιδιών σειρά πήρε ο πατέρας

Συνέχεια των διαρρήξεων από τον πατέρα.
Συντάχθηκε απο τον/την Kounoupi.gr | 09 Φεβρουάριος 2011
Posted in Ειδησεογραφία - Επικαιρότητα

Ακόμα περιστατικά κλοπών σημειώθηκαν το τελευταίο διήμερο στο νησί μας.

Έτσι χθες τα ξημερώματα o 45χρονος αθίγγανος Α.Α. , παραβιάζοντας την περίφραξη και  τις αποθήκες της ΔΕΗ επί της οδού Βούρου, φόρτωσε στο αυτοκίνητό του δύο τόνους χαλκού υπό τη μορφή καλωδίων.

Σύμφωνα με τον διοικητή της ασφάλειας Χίου, Α. Δαμίρη, ο γνωστός στην ασφάλεια αθίγγανος, δεν κατάφερε τελικά να διαφύγει μαζί με τα κλοπιμαία αφού οι περίοικοι είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα την άμεση δράση για ύποπτες κινήσεις με αποτέλεσμα το πλησιέστερο περιπολικό που εκείνη την ώρα ήταν σε υπηρεσία στους δρόμους της πόλης να φθάσει άμεσα στο σημείο, γεγονός που έκανε τον δράστη να παρατήσει το αυτοκίνητο επιτόπου και να το βάλει στα πόδια. Το αυτοκίνητο του δράστη κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Χίου ενώ η κλοπιμαία ποσότητα του Χαλκού επιστράφηκε στη ΔΕΗ, χθες το πρωί.

Ήδη ο 43χρονος, αναζητείται από την ασφάλεια της Χίου, στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, είναι ο πατέρας της 14χρονης Α.Α και του 11χρονου Β.Α, που το τελευταίο διάστημα έχουν διαπράξει μία σειρά κλοπών και διαρρήξεων  που ξεπερνούν σε αριθμό τις 10.



Αναφορικά τώρα με την τύχη των ανήλικων δραστών, που τον τελευταίο καιρό απασχολούν σχεδόν καθημερινά με τη δράση τους την ασφάλεια ο κ. Δαμίρης ανέφερε ότι η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου, που στο νησί μας ασκεί και καθήκοντα εισαγγελέα ανηλίκων, έχει διατάξει κατεπείγουσα κοινωνική έρευνα προκειμένου τα παιδιά να ενταχθούν σε κάποια ίδρυμα ανηλίκων.

Διάρρηξη όμως σημειώθηκε και στα γραφεία της ΔΕΥΑΧ, όταν προχθές το βράδυ, 25χρονος δράστης παραβιάζοντας την είσοδο του κτιρίου, απέσπασε μικρό χρηματικό ποσό αλλά και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κ. Δαμίρη ο νεαρός είναι γνώριμος στην ασφάλεια Χίου, για την παραβατική του δράση.
Kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου