Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Άλλες 7 κλοπές μέσα στο Σαββατοκύριακο από τα γνωστά ανήλικα παιδιά!


αστυνομική διεύθυνση Χίου
>> Ξανά στα χέρια της Ασφάλειας η 14χρονη Άννα, μαζί με τον 11χρονο ξάδερφό της.
>> 7 ΚΛΟΠΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων είχαμε τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφού συνολικά σημειώθηκαν 7 διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις εντός της πόλης. Όπως σημείωσε στο Κουνούπι, ο διοικητής της ασφάλειας Χίου, Ανδρέας Δαμίρης, πρόκειται για την 14χρονη αθίγγανη Α.Α και τον 13χρονο ξάδερφό της Β.Α, οι οποίοι πριν από δύο εβδομάδες, είχαν συλληφθεί από την ασφάλεια για μία σειρά διαρρήξεων σε 4 καταστήματα της πόλης.


Έτσι την Κυριακή, οι άνδρες της ασφάλειας, αναζητώντας τα ίχνη τους, εντόπισαν τους ανήλικους δράστες που κατά την προσαγωγή τους στην αστυνομική διεύθυνση Χίου, ομολόγησαν τη διάπραξη των συγκεκριμένων διαρρήξεων.
Το μπαράζ των κλοπών φαίνεται ότι ξεκίνησε από το κατάστημα ρούχων πρεστίζ όταν οι ανήλικοι διαρρήκτες εισέβαλλαν μέσα σπάζοντας την τζαμαρία και την πόρτα και πήραν 50 ευρώ από το ταμείο και μερικά χρυσά που είχε η ιδιοκτήτρια μέσα σε ένα ντουλάπι. Στην συνέχεια το ζευγάρι των δραστών συνέχισε στο κατάστημα ενδυμάτων «Κική», από το οποίο πήραν μερικά ρούχα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κατάστημα της κ. Κουτσουλιά από το οποίο αφαίρεσαν 200 ευρώ σε ρούχα και 30 ευρώ μετρητά. Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς την επιχείρηση Graphic Market, όπου αφού έσπασαν το τζάμι μπήκαν μέσα και άρπαξαν μερικά ψιλά και μερικούς μαρκαδόρους. Τελευταίο όπως όλα δείχνουν άφησαν το σούπερ μάρκετ Key Food, στο παζάρι που αφού έσπασαν τη τζαμαρία προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν.
Οι δύο όμως δράστες, δεν στάθηκαν εκεί. Αργότερα και αφού κατευθύνθηκαν μέχρι το Βαρβάσι με τα πόδια, έκλεψαν δύο ποδήλατα τα οποία τα χρησιμοποίησαν για να μεταβούν στην περιοχή του αεροδρομίου όπου διέρρηξαν την επιχείρηση Μπουμπάρη, από την οποία όμως έφυγαν με άδεια χέρια αφού δεν υπήρχε τίποτα το οποίο μπορούσαν να πάρουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που πιάνονται οι συγκεκριμένοι ανήλικοι, δημιουργώντας παράλληλα ερωτηματικά, για το αν θα πρέπει επιτέλους να επέμβει η Εισαγγελεία Χίου αναφορικά με την κηδεμονία των παιδιών, αφού όντας μεγαλωμένα σε μία οικογένεια που έχει βαρύ ιστορικό στην ασφάλεια Χίου, στερούνται σωστών προτύπων.
πηγή :kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου