Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΕ 2 ΤΡΟΧΑΙΑ


Ενώ διανύουμε την Εβδομάδα πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων το απόγευμα της Τρίτης στις 18.15  σημειώθηκε τροχαίο στην περιοχή της Φάρκαινας.
Συγκεκριμένα, από τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας,  44χρονος οδηγός Ι.Χ., κινούμενος  από το αεροδρόμιο προς την πόλη, θέλησε να στρίψει προς την Αεροπόρου Ροδοκανάκη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δίκυκλο που κατευθυνόταν από την πόλη προς το αεροδρόμιο. Ο 18χρονος οδηγός του δίκυκλου τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Αυτό είναι το πρώτο τροχαίο που σημειώνεται στην περιοχή της Φάρκαινας, Από την ημέρα που ξεκίνησαν να λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες στην περιοχή της Φάρκαινας, το προαναφερόεμενο τροχαίο είναι το πρώτο που σημειώθηκε, σύμφωνα με τον Διοικητή της Τροχαίας, Κώστα Ντούπη.
Ζαλίστηκε και έχασε τον έλεγχο
Τροχαίο όμως σημειώθηκε και στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, απέναντι από τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, όταν ηλικιωμένος ζαλίστηκε την ώρα που οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε τοίχο μάντρας. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο.
Θα συνεχιστούν οι καμπάνιες ενημέρωσης από πλευράς Τροχαίας, επιβεβαιώνει ο κ. Ντούπης, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να σταματήσει η προσπάθεια, προκειμένου οι νέοι σε ηλικία οδηγοί να αποκτήσουν καλύτερη οδική συμπεριφορά από τους παλαιότερους. Όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία των τροχαίων υπογράμμισε ότι πέρσι και πρόπερσι κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα: Έξι τροχαία το 2009 και άλλα έξι το 2010.

tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου