Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τον Μαϊο το Πανελλήνιο Νοσηλευτικό συνέδριο στη Χίο



Το Δήμαρχο Χίου κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ZITA CONGRESS Ζαχαρίας Καπλανίδης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Δημήτρη Συνοδινό και Γιάννη Λιόλιο.
Το θέμα της επίσκεψης ήταν η διεξαγωγή του 38ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΣΝΕ) στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου από τις 10 -13 Μαΐου 2011.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια, που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, με συμμετοχή συνέδρων και συνοδών, που αναμένονται να ξεπεράσουν τον αριθμό των 1500 ατόμων.
Στο συνέδριο προβάλλεται ευρύτερα ο κοινωνικός ρόλος των νοσηλευτών και παράλληλα προωθείται η νέα γνώση στο τομέα με σύγχρονες νοσηλευτικές προσεγγίσεις.
Ο Δήμαρχος Χίου διαβεβαίωσε τους συνεργάτες του, αποδεχόμενος πρόταση να τεθεί το Συνέδριο μαζί με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου.
Επίσης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της διοργάνωσης για την επιλογή του νησιού της Χίου, ως τόπο διεξαγωγής του Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου και υποσχέθηκε ότι όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου Χίου, θα συνδράμουν με όλα τους τα μέσα για την επιτυχία του.  Τόνισε την σπουδαιότητα του Συνεδρίου για το ακριτικό νησί μας, την προβολή που θα γίνει τόσο από πολιτιστικής όσο και από τουριστικής άποψης.
Αναφέρθηκε επίσης στα οφέλη που θα προκύψουν από την τόνωση της εμπορευματικότητας της αγοράς της Χίου, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολης από οικονομικής πλευράς.
Στη συνέχεια ακολούθησε ευρεία σύσκεψη αρμόδιων φορέων στο χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, με πρωτοβουλία των υπεύθυνων διεξαγωγής του Συνεδρίου, στην οποία έγινε εκτενείς αναφορά στις εργασίες και ενέργειες που απαιτούνται για την επιτυχή οργάνωση του Συνεδρίου.
kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου