Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?



"ΧΤΥΠΗΣΑΝ" ΞΑΝΑ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ
Σύνηθες  φαινόμενο του Σαββατοκύριακου πλέον αφού  δυο περιστατικά διαρρήξεων σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο από τους γνωστούς ανήλικους αθίγγανους, που φαίνεται από τη μια ότι οι γονείς τους είναι αδύνατον να τους συνετίσουν και από την άλλη η συντεταγμένη πολιτεία να επελήφθη της περίπτωσης και να αναλάβει την μέριμνα τους. Η 14χρονη και ο 11χρονος «άνοιξαν» αυτή τη φορά το κατάστημα με είδη δώρων «Ιδέες» αλλά και το μεζεδοπωλείο «Τα φιλαράκια». Οι διαρρήξει έγιναν αντιληπτές το απόγευμα της Κυριακής, με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να συνειδητοποιούν συμπτωματικά ότι τα μαγαζιά τους είχαν παραβιαστεί και από μέσα έλειπαν μικρά χρηματικά ποσά, στην  πρώτη περίπτωση γύρω στα 20€ και στη δεύτερη γύρω στα 50€ .
«Ευτυχώς στην προσπάθεια τους να βρουν τα χρήματα δεν προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα ούτε και πήραν από μέσα εμπόρευμα» λέει ο κ.Σέργης συμπληρώνοντας ότι τα περιστατικά αυτά προκαλούν την ανησυχία των επαγγελματιών που καταφεύγουν στα συστήματα ασφαλείας προκειμένου να προστατευθούν .
Όπως αναφέρει  χαρακτηριστικά ο ίδιος «έχω σύστημα συναγερμού το οποίο το είχα απενεργοποιημένο αλλά  σκοπεύω να το ενεργοποιήσω και να τοποθετήσω και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.»
Πάντως την απορία όλων προκαλεί το γεγονός ότι παρά τα συνεχόμενα περιστατικά στα οποία έχουν εμπλακεί οι ανήλικοι δεν έχει αναλάβει η πρόνοια ή ανάλογη υπηρεσία την φροντίδα και την προστασία των παιδιών
patrida-tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου