Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Oι αθίγανοι συνεχίζουν το έργο των διαρήξεων

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΡΗ & ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Πλούσια ήταν η δράση αθίγγανων διαρρηκτών τη χθεσινή μέρα, αφού «χτύπησαν» στο ναυτιλιακό γραφείο Περρή, πίσω από την πλατεία Βουνακείου ενώ  «άνοιξαν» και 7 λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Συγκεκριμένα χθες το πρωί μια νεαρή αθίγγανη πήγε στο ναυτιλιακό γραφείο  και αρχικά ζήτησε από τον ιδιοκτήτη βοήθεια την οποία ο κ. Περρής   αρνήθηκε, φεύγοντας λοιπόν η 21χρονη πήγε γρήγορα στο διπλανό δωμάτιο και πήρε, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, 500€  που υπήρχαν πάνω στο γραφείο και έφυγε ενώ να σημειωθεί ότι στην είσοδο την περίμενε μια ακόμα γυναίκα. Αμέσως ο κ.Περρής ειδοποίησε την ασφάλεια και αφού έδωσε τις περιγραφές, οι άνδρες της ασφάλειας κατάφεραν να τις εντοπίσουν και μετά από έρευνα βρέθηκαν πάνω τους και τα κλοπιμαία, γεγονός για το οποίο ο ίδιος ευχαρίστησε τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι όπως είπε ενήργησαν άμεσα και αποτελεσματικά.

Παράλληλα χθες το βράδυ διαρρήκτες άνοιξαν και 7 λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ που βρίσκονταν σταθμευμένα στην οδό Ράμνης, σε τρία από τα οποία πήραν από μέσα τους κερματοδέκτες αλλά και διάφορα έγγραφα, όπως τα διπλώματα και τις άδειες των οδηγών. Όπως λέει ο Πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Π.Κεφαλοννίκας τα κλοπιμαία έχουν πολύ μικρότερη αξία, ανέρχονται στα 20€ περίπου για κάθε λεωφορείο,  από τις ζημιές που προκλήθηκαν αφού στην προσπάθεια τους να μπουν μέσα οι δράστες προκάλεσαν φθορές στις  πόρτες των αυτοκινήτων που για να επιδιορθωθούν θα χρειαστούν πάνω από 100€.
Σύμφωνα με τον ίδιο τα φαινόμενα αυτά θα εξαλειφτούν με την δημιουργία και την στέγαση των λεωφορείων στον χώρο που έχει αγοράσει το ΚΤΕΛ στο Κοντάρι, αν και όπως λέει ο κ. Κεφαλλοννίκας η διαδικασία θα τραβήξει σε μάκρος δεδομένου ότι εδώ και 9 μήνες οι άνθρωποι του ΚΤΕΛ προσπαθούν να βγάλουν την οικοδομική άδεια.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Κοντά τώρα στην εξιχνίαση των διαρρήξεων στα αστικά ΚΤΕΛ βρίσκονται οι άνδρες της ασφάλειας που έχουν προσαγάγει στην αστυνομία ένα ανήλικο αθίγγανο τον οποίο θεωρούν ύποπτο για τις παραβιάσεις στα λεωφορεία και αναζητούν βέβαια τον ή τους συνεργούς του.
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου