Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Είχε Άγιο............

Η επέμβαση του Λιμενικού Σώματος, χρειάστηκε πριν από λίγα λεπτά, προκειμένου να απεγκλωβιστεί μία γυναίκα από τα απότομα βράχια, στις στροφές του Μυλιγκά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε πάει στο σημείο για να μαζέψει χόρτα, όμως λόγο του δυσπρόσιτου της περιοχής παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει στο απότομο γκρεμό και να εγκλωβιστεί στην περιοχή.
Λίγη ώρα αργότερα, έγινε αντιληπτή από κάτοικο της Συκιάδας, που εκείνη την ώρα διερχόταν από το σημείο και η οποία κάλεσε άμεσα το ασθενοφόρο και την άμεση δράση.
Τελικά στο σημείο έσπευσε ένα τζιπ του λιμενικού ενώ πλήθος κόσμου, είχε σταματήσει με τα αυτοκίνητά του στην περιοχή, προκειμένου να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαζόταν.
Τελικά μετά από προσπάθειες μισής ώρας, οι λιμενικοί υπάλληλοι, κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από το σημείο, ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως πάντως τόνισαν οι ιατροί του Ιδρύματος στο Kounoupi.gr, η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, ενώ το σώμα της είναι διάσπαρτο με εκδορές λόγω της πτώσης.
kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου