Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ


>> ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2,500 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
Εβδομάδα προσφορών θα είναι η επόμενη, ύστερα από απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Χίου, στην προσπάθειά του να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνει ο νόμος για προσφορές, προκειμένου να δώσει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ψωνίσουν φτηνά αυτό το διάστημα που δεν έχει εκπτώσεις, αλλά και να ανεβεί ο τζίρος των καταστημάτων.  
Ο σημαντικότερος λόγος που επέλεξαν να γίνουν οι προσφορές την επόμενη εβδομάδα, είναι η άφιξη 2,500 περίπου νοσηλευτών στο νησί που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο. Μάλιστα ο εμπορικός σύλλογος, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος, Βασίλης Παπάς, ετοίμασε τουριστικούς οδηγούς, οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν χάρτη του νησιού, τους εμπορικούς δρόμους και τα αξιοθέατα, οι οποίοι θα διανεμηθούν στους επισκέπτες. Στο μεταξύ, την επόμενη Πέμπτη, όσοι καταστηματάρχες επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους και το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.
Όσον αφορά τις προσφορές, σύμφωνα με την προσωπική εκτίμηση του κ. Παπά θα ξεκινούν από 15% και θα φτάνουν μέχρι και 35-40%. Οι καταστηματάρχες ωστόσο έχουν δικαίωμα να βγάλουν σε προσφορά μέχρι και 50% των ειδών που έχουν στο κατάστημά τους. 
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου