Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


>> ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Ένα τιτάνιο αγώνα δρόμου έκαναν τα μέλη της τοπικής οργανωτικής επιτροπής του Πανελλήνιου Νοσηλευτικού συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο νησί μας την επόμενη εβδομάδα και θα φέρει πάνω από 2500 συνέδρους στη Χίο. Τα μέλη της τοπική οργανωτικής επιτροπής και η προϊσταμένη της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Σκυλίτσειου Τριανταφυλλιά Αγγελάκη, παραχωρώντας σήμερα συνέντευξη τύπου έκαναν έκκληση τόσο προς τους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και προς του φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προκειμένου οι σύνεδροι που θα έρθουν να φύγουν ικανοποιημένοι από την φιλοξενία και τη διαμονή τους. «Αρχικά ακούστηκαν πάρα πολλά ότι θα έρθει κρουαζιερόπλοιο για να μείνουν οι σύνεδροι και υπήρχαν παράπονα από ξενοδόχους και ιδιοκτήτες δωματείων, καταφέραμε μετά από μεγάλο αγώνα να ικανοποιήσουμε όλους και έτσι οι άνθρωποι που θα έρθουν θα μείνουν σε δωμάτια και ξενοδοχεία τόσο στην πόλη όσο και περιφερειακά μέχρι και την Βολισσό» είπε η κ.Αγγελάκη.
Απογοητευμένη από τη στάση των επαγγελματιών στο χώρο της εστίασης εμφανίστηκε η Μαρία Σαραντινίδου, προϊσταμένη στο χειρουργικό τομέα του Σκυλίτσειου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η έκπτωση της τάξης του 10% που προσφέρεται από τους εστιάτορες είναι πολύ μικρή, δεδομένου ότι η Χίος είναι ούτος ή άλλως ακριβός προορισμός.  Παράλληλα η ίδια ζήτησε την στήριξη του Δήμου προκειμένου να καλύψει έξοδα του συνεδρίου, όπως εξάλλου έγινε σε όλες τις πόλεις που τα προηγούμενα χρόνια έγινε το συγκεκριμένο συνέδριο. «Τα οφέλη για τη Χίο θα είναι πολλά και δεν θέλουμε να τα καρπωθεί κανένας όταν μάλιστα η συνδρομή τους είναι περιορισμένη» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας «δεν θέλουμε να μας κάνουν ρεζίλι».
Από την πλευρά του ο Γ.Κουτσοδόντης στάθηκε στην επιστημονική αξία  του συνεδρίου, που εδώ και πολλά χρόνια γίνεται προσπάθεια να έρθει στη Χίο κάνοντας λόγο για δικαίωση των προσπαθειών και αναγνώριση της αξίας της τοπικής νοσηλευτικής υπηρεσίας. «Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πολλές εργασίες από νοσηλευτές του νοσοκομείου μας, που αφορούν μια ποικιλία θεμάτων, γεγονός που αποδεικνύει ότι το επίπεδο των παρεχόμενων νοσηλευτικών υπηρεσιών είναι αξιόλογο», ανέφερε ο ίδιος κάνοντας και αυτός έκκληση από την πλευρά του να βοηθήσουν όλοι στην ομαλή διεξαγωγή.
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου