Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αιματηρό δυστύχημα στο Παντουκειός

Σοβαρό δυστύχημα με θύματα ένα 43χρονο Αιγύπτιο και έναν ακόμα Έλληνα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 10.00, στις ιχθυοκαλλιέργειες συμφερόντων Γιαννάκου, στο Παντουκειός.
Όλα συνέβησαν όταν το σκάφος της εταιρίας με δύο επιβαίνοντες μέσα, τον άτυχο Αιγύπτιο και τον πατέρα του ιδιοκτήτη της εταιρίας, Διαμαντή Γιαννάκο, επιχείρησε να ανασύρει το αγκυροβόλιο, το οποίο συνδεόταν με τους κλωβούς.
Όμως σε αυτή τους την προσπάθεια δεν στάθηκαν τυχεροί, αφού το αγκυροβόλιο ήταν κατά πολύ βαρύτερο με αποτέλεσμα, όταν επιχείρησαν να το σηκώσουν με τον γερανό, το σκάφος ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 43χρονος Αιγύπτιος και να τραυματιστεί στο χέρι ο άτυχος 65χρονος.
Στο σημείο αμέσως έσπευσαν τα σκάφη των γύρω ιχθυοκαλλιεργειών προκειμένου να βοηθήσουν την κατάσταση όμως για τον άτυχο Αιγύπτιο, που εργαζόταν περιστασιακά στην Ελλάδα, ήταν ήδη αργά μιας και οι δύτες δεν μπόρεσαν εξαρχής να το βρουν.
Τελικά μετά από περίπου μισή ώρα και συγκεκριμένα στις 10.30, το πλωτό της εταιρίας βυθίστηκε παίρνοντας στον πάτο, το πτώμα του ήδη νεκρού Αιγύπτιου, το οποίο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερο μπλεγμένο μέσα σε σχοινιά και δίχτυα.
Στο σημείο πάντως έσπευσαν ήδη από την πρώτη στιγμή το Λιμενικό Σώμα και η ασφάλεια Χίου ενώ στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο μεταφέρθηκε τόσο η σωρός του 43χρονου αλλοδαπού, όσο και ο τραυματισμένος 65χρονος.
kounoupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου