Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ

>> ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟΝ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ  
Αντιμέτωπη με τον 23χρονο Αθίγγανο διαρρήκτη ήρθε η οικογένεια που κατοικεί στο Ιερό Τάγμα Αγίου Παντελεήμονος το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 21.45, όταν ο δράστης επιχείρησε να μπει μέσα στο χώρο και να αποσπάσει εικόνες του ναού, πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα.
Όπως ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας στην «Π» αντιλήφθηκε την παρουσία του δράστη όταν άκουσε θορύβους από τον χώρο της πνευματικής αίθουσας. Αμέσως κατευθύνθηκε στο σημείο και εκεί συνάντησε τον 23χρονο, ο οποίος είχε προλάβει να σπάσει το παγκάρι, να πάρει τα χρήματα που περιείχε, καθώς επίσης και μερικά βάζα μεγάλης χρηματικής αξίας.
Η γυναίκα αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγό της, ενώ στη συνέχεια μαζί με δύο άλλα άτομα κυνήγησαν τον δράστη ο οποίος διέφυγε αρχικά μέσω των εστιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τελικά τον εντόπισαν και τον εγκλώβισαν όταν λίγη ώρα αργότερα κατευθύνθηκε σε γειτονικό ζαχαροπλαστείο. Στη συνέχεια ειδοποίησαν την Ασφάλεια.
Ο δράστης που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες το βράδυ κρατήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Χίου και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελικής αρχής.
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου