Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

"Χτυπάει" ό,τι κινείται η Χίος!

Με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα, η Χίος έχει καταστήσει σαφές ότι έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του ακριτικού νησιού πάντως, φαίνεται πως δεν αρκείται στις μεγάλες μεταγραφές που έχει ήδη πραγματοποιήσει και έχει βάλει στο στόχαστρό της όλα τα μεγάλα ονόματα που κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι!

Εχοντας εντάξει ήδη στο ρόστερ της τον σπουδαίο σέρβο Νίκολα Ράντζεν και τους κορυφαίους έλληνες Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Αντώνη Βλοντάκη, ο ΝΟ Χίου επιθυμεί να αποκτήσει τον Δημήτρη Μάζη, αλλά και τον Ανδρέα Μιράλη!
Οι χιώτες είχαν κάνει πρόταση και στον Μανώλη Μυλωνάκη του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτή η περίπτωση φαίνεται πως δεν προχωράει. Πλησίασαν ωστόσο τον Ανδρέα Μιράλη, ο οποίος αν και έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος και σε αυτή την περίπτωση ο ΝΟΧ θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του νεαρου διεθνούς πολίστα.
Πρόταση έγινε και στον Δημήτρη Μάζη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Ο έμπειρος πολίστας αποτελεί εγγύηση για την άμυνα και ο ίδιος βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τον Αντώνη Βλοντάκη και τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=98600#ixzz1RvrejABl

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου