Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Επιτέλους κυματίζει σημαία αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας του Κάστρου της Χίου

Μία εποχή που η χώρα μας περνάει τόσες δοκιμασίες,που εδώ και μήνες ακούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι παραχωρούμε την εθνική μας κυριαρχία και  πουλάμε τα πάντα,ότι πουλάμε τα λιμάνια μας,τα αεροδρόμια μας,τα μνημεία μας,την Ακρόπολη ακόμα και τα νησιά μας,εδώ στο ακριτικό μας νησί την Χίο αναρτήθηκε το εθνικό μας σύμβολο,η σημαία μας στο σπουδαιότερο και μεγαλύτερο μνημείο του νησιού μας.

Στο Κάστρο της πόλης της Χίου!
Έτσι από σήμερα μία σημαία πάνω από 11 τετραγωνικά κυματίζει πάνω από την πύλη Ματζιόρε του Κάστρου της Χίου.
Η τοποθέτηση της σημαίας έγινε από τον Δήμο Χίου έπειτα από πρωτοβουλία πολιτών μέσω ομάδας facebook.
Η τοποθέτηση της σημαίας δεν ήταν και τόσο απλή υπόθεση μιας και η αρχαιολογική υπηρεσία ήθελε και το έκανε κιόλας να έχει μια σημαιούλα 1 μέτρο σε 3μετρο σωλήνα και λοξά αλλά ευτυχώς χάρη στην επιμονή και στους σωστούς χειρισμούς μελών του γκρουπ,έγινε προσέγγιση του Δημάρχου Χίου και αυτός στην συνέχεια έκανε το καθήκον του και τοποθέτησε την πιθανόν μεγαλύτερη σημαία που υπάρχει στο νησί της Χίου.

Τα συγχαρητήρια μας στο γρουπ και την δημοτική αρχή και όπως λένε τα μέλη του γκρουπ σειρά έχει τώρα το Κάστρο της Βολισσού!
Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από το γκρουπ(https://www.facebook.com/groups/180217272006823?id=236100329751850&notif_t=like)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου