Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

Το φθινόπωρο θα ξεκινήσουν στη Χίο τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής της νέας ταινίας του Γ.Σμαραγδή με θέμα τον ευεργέτη Ι.Βαρβάκη και τίτλο «Ο θεός αγαπάει το Χαβιάρι». 
Το μέγεθος της παραγωγής και η επιτυχία του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την σωστή προετοιμασία και οργάνωση που θα επιδείξουν και οι τοπικοί μας φορείς και στο πλαίσιο αυτό το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χίου διευρυμένη σύσκεψη παρουσία του σκηνοθέτη Γ.Σμαραγδή και Των Δημάρχου, Αντιπεριφερειάρχη, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, του προέδρου του υπεροργανισμού, της θεματικής αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και του διευθυντή του ιδρύματος Μ.Τσάκος.
Στόχος ήταν να συζητηθούν οι λεπτομέρειες προκειμένου να ετοιμαστεί ο χώρος και ότι άλλο χρειάζεται ούτος ώστε όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις 15 Σεπτεμβρίου στον Εμπορειό όλα να κυλήσουν ομαλά.
Από την πλευρά τους οι τοπικοί φορείς δεσμεύθηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, αντιλαμβανόμενοι τα πολλαπλά οφέλη με κύρια την διεθνή προβολή της Χίου.

tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου