Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Δεν θέλουν την Ελληνική σημαία,στην Χίο?

Διαβάστε το δημοσίευμα σε ένα από τα πιο αξιόπιστα ειδησεογραφικά site της Χίου(chiospress.gr).

Στην περίπτωση που υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα να είναι αληθές (που δυστυχώς το πιστεύουμε )και η Ελληνική Σημαία  κατέβει από το σπουδαιότερο και μεγαλύτερο Κάστρο της Χίου κι απ τα μεγαλύτερα της Ελλάδος,θα πρέπει να ξέρουν αυτοί που μεθοδεύουν τέτοιες κινήσεις και είχαν κάνει ανάλογες, με την απόπειρα κρυψίματος του πίνακα της Σφαγής,οτί εδώ υπάρχουν άνθρωποι εν μέσω κρίσης,ξεπουλύματος,ηθικής και πνευματικής χρεοκοπίας,που έχουν πατρίδα,συνείδηση και δεν θα δεχτούν αυτή την ντροπή!


Καλούμε τον λαό της Χίου αλλά και όλους τος Έλληνες να μην δεχτούν ΞΑΝΑ να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία από Ελληνικό νησί,από Ελληνικό έδαφος!
Η Σημαία,η αγάπη για τον τόπο ,δεν είναι ούτε φασισμός,ούτε εθνικισμός είναι αγάπη και πατριωτισμός.
Το ξέρουμε ότι σε κάποιους ακούγονται υπερομαντικά και παλιομοδίτικα αλλά σε αυτό το νησί κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε διότι μας κάνουν ότι θέλουν και ο τόπος μας πάει από το κακό στο χειρότερο!
Ας προωθήσουμε όλοι την είδηση,τώρα που πιθανόν το επεξεργάζονται,να το ξεχάσουν και να προσέξουν τι κάνουν γι αυτόν τον τόπο.

από chiospress.gr

"ΣΕ ΠΟΙΑ " ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ"... ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ;




2011-07-13 15:30

Μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλλαν (και κυριολεκτώ σ' αυτό), στο να τοποθετηθεί επιτέλους η Ελληνική μας Σημαία στην είσοδο του Κάστρου, στο κέντρο της Χίου. Είναι ένα πολυσύχναστο σημείο της πόλης μας, το Κάστρο, από ντόπιους και επισκέπτες, με τεράστια και μακραίωνη ιστορία, αναξιοποίητο όμως και μια ξεκάθαρη περίπτωση, που τελικά φαίνεται ότι αντί αυτό να ανήκει στον λαό, "ανήκει" σε... επιστημονικό κλάδο (αφού δεν μπορείς να κάνεις τίποτε χωρίς την άδειά του), αλλά και σε όσους προσπαθούν κάτι να αποκομίσουν από την λάμψη του (του Κάστρου εννοώ)...
Ας βλέπουν, τουλάχιστον, οι επισκέπτες στην είσοδό του, την Ελληνική Σημαία, κάτι είναι κι' αυτό... Δεν είναι μια περιοχή άχρωμη, άοσμη και άγευστη, που "ανήκει νέτα-σκέτα" στην ... "παγκόσμια κληρονομιά", οπότε οι πολίτες δεν μπορούν να έχουν... λόγο, παρά μόνο κάποιοι ...επιστήμονες και ορισμένοι άλλοι... Τουλάχιστον, έτσι θέλουν να μας το επιβάλλουν και εμείς να το αποδεχθούμε ... αμάσητο, έχοντας μάλιστα(οι... επιστήμονες κυρίως) και δυνατή ... επικοινωνιακή βοήθεια.
Υπάρχουν βεβαίως αυτοί που θέλουν να προσφέρουν πραγματικά και ανιδιοτελώς και αυτοί έχουν ήδη φανεί ποιοί είναι, φαίνονται και θα συνεχίσουν να φαίνονται, αν προχωρούν με τον ίδιο σημερινό ζήλο και δεν αλλάξουν ...γραμμή στην πορεία. Πάντα εννοώ για το Κάστρο. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι, που βλέπουν το Κάστρο ως την ... "χρυσοφόρο αγελάδα", που θα ... "βγάλει το γάλα της " στο μέλλον, οπότε και οι όποιες πράξεις τους δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως .. ανιδιοτελείς. Αυτοί αναγνωρίζονται ευτυχώς δια "γυμνού οφθαλμού" και υπάρχουν βέβαια και τα... "ανοικτά στόματα", που λένε διάφορα, οπότε εξάγεται κάποιο συμπέρασμα...
Για να επανέλθουμε όμως στην τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας στην είσοδο του Κάστρου... Υπάρχουν κάποια "αρρωστημένα μυαλά" (και το γράφω αυτό μετά λόγου γνώσεως), που τους έχει ήδη κακοφανεί αυτό πάρα πολύ,γι' αυτό και αναμένεται μια "επίθεση" εντός των προσεχών ημερών, ή για να μη φανεί αυτό αμέσως, σε λίγο χρονικό διάστημα... Η "επίθεση" αυτή μπορεί να εκφρασθεί ως ... "επιστημονική", αλλά και ως ... αντιεθνικιστική και τα γνωστά συναφή, αλλά και ως ...δημιουργούσα προβλήματα στην λεγόμενη και ... "Ελληνοτουρκική φιλία", οπότε θα αρχίσει να ... απαιτείται υπογείως, η αφαίρεση και υποστολή της Ελληνικής Σημαίας, από το συγκεκριμένο σημείο. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη κάποιες απ' αυτές τις "υπόγειες πιέσεις" και τις ενδεχομένως σύνθετες... "επικοινωνιακές επιθέσεις" που θα δουν συγκεκαλυμμένα ή μη, το φως της δημοσιότητας. Ας ελπίσουμε ότι όλοι όσοι συνέβαλλαν στην τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας στο συγκεκριμένο σημείο, θα κρατήσουν σθεναρή στάση... Απ' ότι φαίνεται, θα επανέλθουμε..."
Γράφει: ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΛΛΑΣ



1 σχόλια:

Unknown είπε...

Σωστα τα λέτε αγαπητοί συμπολίτες
Η Χίος ειναι ελληνικό νήσι και ελληνικη σημαία θα έχει τέλος

Δημοσίευση σχολίου