Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

H ΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προς όφελος του επιβατικού κοινού  αποβαίνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις ακτοπλοϊκές εταιρείες της γραμμής Πειραιάς- Χίος – Μυτιλήνη αφού και οι τρεις εταιρείες της γραμμής προχωρούν σε προσφορές. Την αρχή έκανε η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου η οποία προσφέρει έκπτωση έως και 50% σε όλες τις θέσεις για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τις οικογένειες τους καθώς και 30% έκπτωση στη μεταφορά των οχημάτων μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2011.

Επιπλέον παρέχεται έκπτωση 30% στις τιμές του εστιατορίου self service, δωρεάν μεταφορά δεμάτων και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.  Από την πλευρά της η ΑΝΕΚ απάντησε με προσφορές που ισχύουν από τις 12 Οκτωβρίου που περιλαμβάνουν 50% έκπτωση σε όλους τους φοιτητές για όλες τις θέσεις 30% έκπτωση στους συγγενείς πρώτου βαθμού των φοιτητών του πανεπιστημίου Αιγαίου και το ίδιο ποσοστό έκπτωσης στους μόνιμους  στρατιωτικούς  και στους υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας.
Πάντως να σημειώσουμε ότι παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα των μετόχων των ακτοπλοϊκών εταιρειών με πολλά δημοσιεύματα να θέλουν αλλαγές στη γραμμή του Βορείου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για αποχώρηση του Νήσος Χίος από τη γραμμή, τη δρομολόγηση νέου πλοίου από την ΑΝΕΚ όπως και τη δρομολόγηση πλοίου ΡΟ-ΡΟ από την ΝΕΛ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου