Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ



Αναστατωμένοι είναι   οι  εκατό  περίπου  ερασιτέχνες ψαράδες, που έχουν δεμένες τις βάρκες τους, στην κατ’ ευφημισμό,  Μαρίνα Νοσοκομείου
.
 Τους τελευταίους μήνες άγνωστοι δράστες, προκαλούν φθορές στις περιούσιες  τους , καταστρέφουν και αρπάζουν ντεπόζιτα καύσιμων.
Οι ιδιοκτήτες έχουν απευθυνθεί  στο Λιμεναρχείο προκειμένου να υπάρχει φύλαξη στην περιοχή, και στο λιμενικό ταμείο, μήπως τοποθετηθούν φωτιστικά  αφού μόλις πέσει το σκοτάδι στην περιοχή μοιράζουν οι κλέφτες τα ρούχα τους. 
Όμως η Μαρίνα ως γνωστό ανήκει στον ΕΟΤ και κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, την ίδια ώρα που οι βιοπαλαιστές πληρώνουν ετήσιο μίσθωμα ελλιμενισμού.
Άλλη παράμετρος που θέτουν , μιλώντας στην Πατρίδα είναι, ότι τα κουφάρια των 4 αποσυρμένων  πλοίων  του Μινιώτη, έχουν γίνει καταφύγια  ατόμων του περιθωρίου, αφού σύριγγες και άλλα εργαλεία είναι διάσπαρτα μέσα και έξω από τα πλοία.
 "ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Ο ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ"
«Στον  ΕΟΤ  ανήκει η μαρίνα του νοσοκομείου , και με αυτό το δεδομένο το λιμενικό ταμείο δεν φέρει καμία ευθύνη για  τα σκάφη που ελλιμενίζονται εκεί.» Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Σταμ. Κάρμαντζης  αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει  με φθορές στα σκάφη.  «Δεν έχει παραδοθεί πουθενά το έργο, που παραμένει εδώ και πολλά χρόνια ημιτελές», ανέφερε ο  κ. Κάρμαντζης που  τόνισε ότι όσοι ελλιμενίζουν τα σκάφη τους το πράττουν με δική τους ευθύνη. «Είμαστε γνώστες των καταγγελιών και των παραπόνων αλλά δεν έχουμε δικαιοδοσία στο να πράξουμε τίποτα στον χώρο» δήλωσε συμπληρώνοντας ότι σε συνεργασία με το λιμενάρχη έχουν σκοπό  να προβούν στην φύλαξη του χώρου.
πηγή :patrida tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου