Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Η ΑΣΤΡΑ?

ΟΡΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Σε αντίθεση με την εικόνα πανελλαδικά, που θέλει τις αεροπορικές αφίξεις του εσωτερικού σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς μειωμένες κατά 14% τον Αύγουστο,  η Χίος είναι ο μοναδικός νομός που καταγράφει οριακή αύξηση της τάξης του 0.8%. Σύμφωνα με την πρόεδρο Τουριστικής Προβολής, η άνοδος αυτή αποδίδεται στην βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη, με την οποία φέτος το καλοκαίρι η Χίος είχε καθημερινά δρομολόγια σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του εισιτηρίου. 

Την εκτίμηση της Προέδρου της Ν.Ε Τουριστικής Προβολής επιβαιβεώνει η ανταπόκριση που είχε η συμμετοχή της Χίου και του Χιώτικου Επιμελητηρίου  στην Εμποροβιομηχανική και Γεωργική έκθεση της Κοζάνης.
Δεκαπέντε  χιλιάδες  τουριστικοί οδηγοί της Χίου, εξαντλήθηκαν άμεσα στην έκθεση της  Κοζάνης
: «Η αποδοχή που έχει η Χίος από τους Βορειοελλαδίτες,  είναι πολύ μεγάλη και αυτό δικαιώνει και την απόφαση μας να συμμετέχουμε σε επιλεγμένες  τοπικές εκθέσεις της Βόρειας Ελλάδας», τόνισε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αντώνης Ζαννίκος, που δεν  παρέλειψε να αναφερθεί για μια ακόμη φορά στην μεγάλη συμβολή της αεροπορικής εταιρίες ASTRA.
«Από τότε που έχουμε καθημερινή σύνδεση με Θεσσαλονίκη έχει αυξηθεί η προσέλευση των επισκεπτών», τόνισε ,  συμπληρώνοντας ότι από την επόμενη χρονιά η ASTRA AIRLINES, σκέπτεται να αυξήσει τα δρομολόγια , καθώς η πληρότητα στα δρομολόγια αγγίζει το 90%.
πηγή :patrida-tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου