Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Νίκησε το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός

Μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου ήταν ο φιλικός αγώνας της Τετάρτης ανάμεσα στη Μικρασιατική και την ομάδα νέων της ΑΕΚ, δυο ομάδες με το ίδιο έμβλημα, που δημιουργήθηκαν την ίδια χρονιά και τις συνδέουν οι κοινές μικρασιατικές ρίζες. Την ικανοποίηση τους για την πρόταση της Μικρασιατικής, την φιλοξενία και την ευκαιρία που τους δόθηκε να έρθουν στη Χίο για το φιλικό αυτό παιχνίδι τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό εξέφρασαν οι νεαροί παίκτες και οι προπονητές της ομάδας.
Μάλιστα ένας εκ των δύο προπονητών είναι ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ντανιέλ Μπατίστα, που μιλώντας στην Πατρίδα αναφέρθηκε στη σημασία και στο έργο που επιτελούν οι δεύτερες ομάδες προετοιμάζοντας τους αυριανούς παίχτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα ο ίδιος ερωτώμενος για το αν φιλοδοξεί να συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής απάντησε ότι είναι κάτι που αν ευνοήσουν οι συγκυρίες θα ήθελε να το κάνει χωρίς βέβαια να είναι αυτοσκοπός του . 
 patrida-tv
ΣΧΟΛΙΟΓια την ιστορία να πούμε ότι το παιχνίδι έληξε 1-0 υπέρ της ΑΕΚ,μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα κι ο κόσμος ήταν αρκετός,περισσότερος από 1500 φιλάθλους,παρότι το τσουχτερό κρύο και το εργάσιμο της ημέρας.Μακάρι να ξαναδούμε το παιχνίδι αυτό αλλά σε επίσημο αγώνα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου