Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.



Την εικόνα της Χίου, φιλοδοξεί να αλλάξει η νέα δημοτική αρχή Λαμπρινούδη κάνοντας το νησί μας  ένα προορισμό ελκυστικό στους επισκέπτες.
Η πρώτη αγορά που στοχεύει είναι αυτή της Τουρκίας, καθώς η δυνατότητα  να έρθουν στην Χίο, και κάτοχοι μπλε διαβατηρίου, που αποτελεί την μεγάλη μερίδα του λαού της γείτονας.   
« Οφείλουμε να  αλλάξουμε την εικόνα της  Χίου, να καθαρίσουμε τους αρχαιολογικούς χώρους , όπως το Κάστρο , έτσι ώστε να προσελκύσουμε  κόσμο».δήλωσε ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος Χίου, Πολύδωρος Λαμπρινούδης. 
Παράλληλα  αναφέρθηκε στην  ταλαιπωρία που  υφίστανται οι τουρίστες στο τελωνείο, λόγω  έλλειψης  προσωπικού, κάτι  που εκτιμά ότι  θα βελτιωθεί με  τις μετατάξεις υπαλλήλων του "Καλλικράτη".
«Ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι  η ανάπλαση και ο εξωραϊσμός της πόλης,έτσι ώστε όσοι έρχονται είτε αεροπορικώς είτε ακτοπλοϊκώς να αντικρίζουν μια όμορφη εικόνα» δήλωσε ο κ Λαμπρινούδης.

patrida-TV
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΕΙΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,Η ΝΑΧ ΚΩΦΑΙΝΕΙ.
ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΛΑΓΗ ΡΟΛΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου