Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου, η γιορτή του στο Citrus

Μέσα ή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο CITRUS, γιόρτασε ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου την «είσοδο στην εφηβεία» του.
Γιόρτασε δηλαδή τα δώδεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην κορυφή των ελληνικών ναυταθλητικών σωματείων, διατηρώντας πάντα, παρά τις επιτυχίες και τα μετάλλια, χαμηλό προφίλ.
Η εκδήλωση άνοιξε με 4 τραγούδια α
σε μια ζεστπό την αθλήτρια της Τεχνικής κολύμβησης Αντωνία Χαλιωρή και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον οικοδεσπότη του CITRUS, Bαγγέλη Ξύδα, τον εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων των αθλητών Γιώργο Γιασεμή, τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αθλητικών τμημάτων και προπονητή Γιάννης Κάβουρα και την Υπεύθυνη Άθλησης Ενηλίκων και προπονήτρια Ρόντη Κάβουρα.
Ακολούθησαν προβολές βίντεο και εικόνων από τα Τμήματα Ιστιοπλοΐας, Τεχνικής και Κλασσικής κολύμβησης καθώς και η παρουσίαση της πορείας του Γιάννη Καρπουζλή από τη μικρή πισίνα μέχρι την 5η θέση στην Ολυμπιάδα Νέων.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΝΑΟΧ κος Φαρατζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Π.Ντομάτας, ο Πρόεδρος του ΔΟΝΑ κος Μ.Κοντούδης, ο εκπρόσωπος του ΣΓ Α.Φιστουρής, ο Δρ. και κα Γ.Καρπουζλή, παλιοί και νέοι Αθλητές του Ομίλου, γονείς και φίλοι.
 Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μαθήματα της Σχολής Ιστιοπλοΐας συνεχίζονται, άρχισαν και οι προπονήσεις του τμήματος Τεχνικής κολύμβησης, ενώ οι προπονήσεις της Κλασσικής κολύμβησης θα αρχίσουν με το πέρας των έργων στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.
Ευχή όλων να συνεχίσει ο ΑΟΑ την λαμπρή πορεία του δυναμικά και με επιτυχίες όπως πάντα «και στα εκατό».  

πηγή :chiosnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου