Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Διαμαρτυρία ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ για παράνομες μεταφορές.





Την ώρα που έντονη είναι η συζήτηση για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δημοσίας Χρήσης καταθέτουν με επιστολή τους στον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Κώστα Γανιάρη τα έντονα προβλήματα του κλάδου.
Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Κύριε Αντιπεριφεριάρχη, μετά την τελευταία μας συνάντηση, με εσάς και τους προϊσταμένους του υπουργείου συγκοινωνιών, δεσμευτήκατε ότι θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας, για την πάταξη της παράνομης μεταφοράς που πλήττει το νησί μας από φορτηγά Ι.Χ. και έχει ως αποτέλεσμα να θίγονται τα συμφέροντα ενός ολόκληρου κλάδου.
Με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι δεν είχαμε θετικά αποτελέσματα ύστερα από τη συνάντησή μας και ότι οι ιδιοκτήτες φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης εξακολουθούν να εργάζονται παράνομα και να ζημιώνουν καθημερινά την τσέπη του ιδιοκτήτη Φ.Δ.Χ. και συγχρόνως το Ελληνικό Κράτος με τη φοροδιαφυγή.
Τόσο εσείς όσο και οι υπηρεσίες ειδικού ελέγχου και η Αστυνομία, γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα. Γιατί;;;
Σας παρακαλούμε, κύριε Αντιπεριφεριάρχη, να βάλετε τέλος στο θέμα παράνομης μεταφοράς γιατί οι 30 ιδιοκτήτες φορτηγών Δημοσίας Χρήσης που ανήκουν στο σωματείο είναι αποφασισμένοι να
κινηθούν με όποιο τρόπο μπορούν προκειμένου να ζήσουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους.
Δεν αρκούμαστε πλέον σε υποσχέσεις. Θέλουμε άμεσα λύσεις γιατί έχουμε κουραστεί πολύ και δεν αντέχουμε άλλη αδικία.»


chiosnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου